Várjátok már a nyarat?
Figyelt kérdés
rövid gatyás időszak. Igaz a lányok pitcsa gatyájuknak a látványa is szép a fenékkel. Bár a fiúk meg kérdés hogy milyen rövid nacit vesznek fel. Hosszabbat vagy rövidebbet nem Tom ki hogy hordja. De a rockerek stílusa a legfurább. Hosszú bakancs hosszú bőrnadrágban. Irritáló meg izzad benne.2022. febr. 22. 15:43
2/15 anonim válasza:
igen, várom a nyarat minden szempontból
de nekem teljesen mindegy, hogy a rockerek mit csinálnak
3/15 anonim válasza:
Igen, de a puci testek miatt, hanem.mert imádom a zöldet, a forróságot.
Most szürke és hideg minden.
4/15 anonim válasza:
NEM!!!!!
Ha nagyon gazdag lennék a nyarat mindig elkerülném!
5/15 Noren1989 válasza:
Nem. 20fok felett szabàlyosan melegem van.
6/15 anonim válasza:
Én várom. Én is szoktam bőrnadrágot hordani, de nyáron sosem. Csal valódi bőrtnacit viselek ami ugye jobban szellőzik, de nyáron akkor sem veszem fel bármennyire is szeretem. Az csak tavaszra és őszre való :) 24/N
7/15 anonim válasza:
Nem, mert mindig dög meleg van és nem teheti meg ám mindenki, hogy éppen strandon van, vagy oda megy, vagy onnan jön.
8/15 anonim válasza:
Nem! Nagyon nem! Kirva meleg van.
9/15 anonim válasza:
Igen, szeretnék nagyokat kirándulni és koncertezni már.
10/15 A kérdező kommentje:
Hasznos válaszok, köszönöm. Igen. Van aki várja azt jó olvasni. Habár mondanám hogy szabad nyár, de nekem munkába kell állnom. Xd az annyira nem lesz időm strandra
2022. febr. 22. 20:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!