Várjátok már ti is a tavaszt, nyarat?😍🏖️🌴Ma napsütéses reggelre ébredtünk, és emiatt nincs is olyan hideg sem😊🌈
Én már nagyon várom a tavaszt, a nyarat.
Szeretem a telet, de csak akkor amikor hó van. Ez az idei tél is annyira semmilyen volt, már elegem van belőle.
Ma 10 fokkal volt hidegebb nálunk reggel, mint tegnap reggel.... :D
A tavaszt nem várom a pollenek miatt. A nyarat viszont nagyon!
Nyáron amikor nyavalyogtam a nyár ellen, megkérdezném az akkori önmagam, tulajdonképpen mi a halál retkes, ótvaros, büdös f.sz bajom volt?
Ismerősöm meg norvégiába vándorolt ki....
Nem. Vége a jó időnek, jönnek a bogarak meg a nyárkedvelő cunik. Előbújnak sikoltozni, meg üvöltözni, kölykökkel is tele lesz minden.
Én az októbert várom.
Miert kell lepontozni? Ha valaki nem várja, akkor nem várja. Mindenki maga dönti el mit szeret jobban, a telet, vagy a nyarat. Én az őszt és a telet, és akkor mi van?
De az utolsóval egyetértek.
Ezt én se értem, gyűlölöm a hideget de ettől még relevánsak azok a válaszok is, amiben azt írják hogy nem várják. Mindenkinek joga van hozzá. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!