Ünneplőben lenni csak úgy itthon?
Figyelt kérdés
Szeretnék, mert szeretem az ünneplőt, de ilyen melegben nem lehet viselni, ha nem vagyok itthon. Itthon viszont légkondi van, így jó lenne.
Ti kinevetnétek, ha így látnátok egy vasárnap itthon engem?
22/L
2023. júl. 15. 21:21
331/465 anonim válasza:
Fehér pamut klasszikus slim ing, fekete nyakkendővel, szürke nadrág.
332/465 anonim válasza:
328as te mit fogsz felvenni? :)
333/465 anonim válasza:
Na ki hogy bírja a napokban az ünneplőjében?
334/465 anonim válasza:
332-es a tipikus ünneplőben voltam. Amit a kérdező egyszer részletesen le is írt. 😊
336/465 anonim válasza:
Szuper volt, és a környezetemben mindenkinek tetszett.
338/465 anonim válasza:
Két napig, de nem ugyanaz volt. Stílusban egyező.
340/465 A kérdező kommentje:
Karácsony napjain nem voltam ünneplőben, vagyis kiöltözve igen, de inkább csinos egyberuhákat viseltem.
Ma viszont ünneplőre hasonlít a szettem. Fekete szövetnaci, fehér blúz, és a kedvenc sötétkék kardigánom, ami a hátamon a lapockámig nagyon szép csipkés, és kicsit látni alatta a fehér blúzt. ^^
2023. dec. 30. 10:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!