Ünneplőben lenni csak úgy itthon?
Figyelt kérdés
Szeretnék, mert szeretem az ünneplőt, de ilyen melegben nem lehet viselni, ha nem vagyok itthon. Itthon viszont légkondi van, így jó lenne.
Ti kinevetnétek, ha így látnátok egy vasárnap itthon engem?
22/L
2023. júl. 15. 21:21
371/465 anonim válasza:
Nem nagyon látok én sem így öltözködő lányokat sajnos. Többnyire nem szeretik. Ti mi az vagy miért nem vennétek fel ha valami nem olyan minőségben készült?
372/465 A kérdező kommentje:
Az előzőben már leírtam. Mert az ünneplő ruhákból az olcsó, rossz anyagúak fene kényelmetlenek.
jan. 18. 12:11
373/465 anonim válasza:
Te milyen sűrűn találkozol hasonlóan öltöző csajokkal?
374/465 A kérdező kommentje:
Én? Háromévente egyszer.
jan. 18. 13:11
376/465 A kérdező kommentje:
Remélem. :)
jan. 18. 22:42
377/465 anonim válasza:
Szivesen megnézném milyen szett a kedvenced :)
378/465 A kérdező kommentje:
A full szoknyás kosztüm fehér blúzzal.
jan. 19. 06:05
379/465 anonim válasza:
Én eddig még soha nem mertem felvenni a kosztümöt itthon csak úgy. Félteném,hogy nehogy valami baja legyen.
Pl. Leeszem,vagy valami hasonló.🥴
380/465 A kérdező kommentje:
Én sem itthonra hordom leginkább, hanem hétköznapi ruhának, mint bármi más elmenős cuccot.
jan. 19. 14:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!