Ünneplőben lenni csak úgy itthon?
Szeretnék, mert szeretem az ünneplőt, de ilyen melegben nem lehet viselni, ha nem vagyok itthon. Itthon viszont légkondi van, így jó lenne.
Ti kinevetnétek, ha így látnátok egy vasárnap itthon engem?
22/L
Van kedvetek játszani velem egyet a héten?
Úgy döntöttem, hogy erre az egy hétre, hét napra, minden napra kötelezővé teszem magam az ünneplőt a reggeli pillanatnyi hangulatomtól függetlenül.
Ha van kedvetek hozzá, azt szeretném, hogy ti legyetek ehhez a motivációm, ti legyetek, akik "elvárjátok" tőlem.
A játék lényege, hogy minél többen írjatok nekem egy hosszabb, pár mondatos sztorit, indoklást, hogy másnap miért kell majd ünneplőt viselnem. ^^
Ezek a kis mesék jöhetnek ide is, privátba is.
Ma már hétfő van (nem szóltam időben), így a mai napon a mai napra és a holnapra szóló történeteket is várom.
A mai szettem, mert szeretek cuki lenni, matrózblúz, fehér puhi kardigán, fekete szövetnaci és körömcipő lett. Ehhez találjátok ki a mai sztorit.
Előre is köszönöm mindenkinek, aki beszáll a kis játékba. A legjobbat minden nap ki fogom választani, és reagálok rá a történet folytatásával. ^^
Kösziii. ^^
Várom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!