Ünneplőben lenni csak úgy itthon?
Figyelt kérdés
Szeretnék, mert szeretem az ünneplőt, de ilyen melegben nem lehet viselni, ha nem vagyok itthon. Itthon viszont légkondi van, így jó lenne.
Ti kinevetnétek, ha így látnátok egy vasárnap itthon engem?
22/L
2023. júl. 15. 21:21
321/465 anonim válasza:
319 vagyok
A minap néztem szét a szekrényben, hogy mit lehetne "kiszanálni" onnan, és a kezembe került az érettségimkor viselt kosztüm+blúz kombó. Hírtelen ötlettől vezérelve(ílletve kíváncsiságból),felpróbáltam,és még mindig jó volt rám. 🙂
Néztem magam a tükörben,mondom ez nem is olyan rossz. Egyébként anno sem volt vele semmi bajom,a többiekkel ellentétben. Felvettem a magassarkút is,mert miért ne? Aztán lényegében eltelt "benne" a napom. 🙂
Zenét hallgattam,olvastam,tv,stb. De megtartom,mert olyan kis jóleső érzés volt.
322/465 anonim válasza:
Nagyon jól tetted :) Ha egy igazi klasszikus elegáns darab nem is szabad tőle megszabadulni főleg ha jól érzed magad benne :)
323/465 A kérdező kommentje:
Valaki mikulás napi ünneplőbe bújás? ^^
2023. dec. 6. 05:44
325/465 A kérdező kommentje:
Tegnap úgy voltam. ^^
2023. dec. 7. 11:51
326/465 anonim válasza:
Ma van a céges év végi vacsora. Nem kérdés,hogy mit veszek fel! Ünneplőt! :-)
327/465 anonim válasza:
Nincs is annál jobb érzés, mint amikor egy friss fehér inget vesz fel az ember. Hogy milyen? Nehéz megfogalmazni, én nagyon szeretem.
328/465 anonim válasza:
Szenteste bízom benne, hogy szigorúan ünneplöben fogtok lenni. 🙂
329/465 anonim válasza:
Én most este is abba voltam ;)
330/465 anonim válasza:
Mit vettél fel,Kedves utolsó?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!