Mennyi pénz reális egy viszonylag jó minőségű melltartóért? Ti hol veszitek?
Figyelt kérdés
nem kell extraminőség, csak bírja ki egy ideig, de ne legyen kínai ami 2 hétig jó. Viszont nem kell 10ezer forintos sem, ami 5 évig is bírja. ti hol vásároltok, ahol az ár és a minőség kb egyenes arányban van?
19L
2010. okt. 13. 11:12
1/5 anonim válasza:
TeszVesz.hu
Olyanok vannak, hogy megszólalnak, és sok a vadi új!!! :D
2/5 anonim válasza:
Nekem legjobban a New Yorker-ben kapható melltartók váltak be. Általában 3000-3500 Ft körül vannak, de mindig akadnak akciós darabok 1500 Ft magasságában. Vannak márkásabb melltartóim is (Triumph, Women Secret), de ezek sem tudnak többet, viszont sokkal drágábbak voltak.
3/5 anonim válasza:
ÖTEZERNÉL NEM ADNÉK TÖBBET SEMMIKÉPPEN.
4/5 anonim válasza:
Nekem szinte az összes New Yorkerből van. Nagyon nagy a választék, és mindig vannak kiárusítások is! Így 1500tól lehet már kapni!
5/5 anonim válasza:
nekem csak women secretes meltartoim vannak, 1500 volt akciosan (amugy elég huzos az ára...). Sokat probáltam de nekem ezek váltak be a legjobban, abbol is a push upos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!