Hogyan dobhatnám fel külsömet pénz nélkül?
Most éppen elégé kevés a pénzem ezekböl nem telik ujruhákra, sminkszerekre,parfümre, hajvágásra,
de szeretném valamivel feldobni a külsöm
pl:szebb bör,másféle frizura ilyesmikre gondolok:)
hát minimális pénz kellene.. vagy tűzd fel máshogy a hajad, ahogy még sosem volt.
de egy hajfesték nem olyan drága azt is megpróbálhatnád, vagy göndörítő habot, egy ezrest azért kéne rá szánni.
félhosszu hajam van de nagyon hosszu a frumfrum és mindig felcsatolva hordom és már unom :)
a börömön a pattanásokat értem, meg persze azis jolenne ha barnább lenne
Nekem a hajtrükköm, amikor nincs kedvem megmosni:
A tetejét, meg oldalt felveszem, mint ahogy a kislányok hordják (csak ők simán összecopfozzák a felszedett részt)
Szóval amit felszedek, azt jól feltupírozom. Utána alatta lazán összefogom egy hajgumival. Van egy olyan hajcsattom, amin egy műtincs van fekete mint a hajam, azt pont ott tűzöm a hajamhoz, ahol a gumival összefogtam. Így a fejem tetején van egy púpozott haj.... olyan Amy Winehouse - féle frizura csak szolidabb kivitelben.
Remélem sikerült érthetően. Ez a trükk ingyenes, mert nem muszáj az a hajas csatt bele, elég a tupír meg a tupirozott rész összegumizása, nekem a hajas csat csak egy extra kellék.
Ezt amúgy a C&A- ban vettem 1690 Ft- ért, nem vészes és sokáig használható.
Ha nincs pénzed ruhára, akkor menj el kilós Háda turkálókba, garantálom, hogy 5000 Ft- ból egy nagy halom ruhával távozhatsz (pulcsik kb. 500 Ft- ra jönnek ki), de ha másért nem, azért menj egy oda, hogy vegyél szép öveket, táskákat szintén fillérekért. Semmi nem dobja úgy fel egy nő ruhatárát mint pár extravagáns kiegészítő :)
Ági
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!