Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit csináltok a matrózblúzotok...

Mit csináltok a matrózblúzotokkal érettségi után, szerintetek mi legyen az enyém sorsa?

Figyelt kérdés

Adjam el, tartsam meg, lógjon csak a szekrényben emlékbe, vagy valamire jó lesz még?

Én nem utáltam annyira sosem.

18/L

2023. jún. 30. 07:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
#9 de nem 143 éves
2023. júl. 1. 11:12
 12/16 anonim ***** válasza:
Amikor a matrózblúz és matrózing elterjedt, mint iskolai ünnepi viselet, még volt tengerünk és haditengerészetünk.
2023. júl. 1. 11:46
 13/16 A kérdező kommentje:

Csak keresni kell:

"A 20. század elején már az Amerikai Egyesült Államokban is rendkívül közkedvelt ruhadarabnak számított a fiatal generáció öltözködésében, méghozzá olyannyira, hogy Peter Thomson kezdeményezésére, az általa gyártott matrózblúz számos iskolában, vált kötelező egyenruhává a gimnazista lányok számára. Azonban a 20. század közepére a matróz stílus háttérbe szorult és kiment az amerikai divatból.

Magyarországon viszont azóta is sok gimnáziumban és középiskolában hódít a lányok ünnepi megjelenésében."

2023. júl. 1. 12:01
 14/16 anonim ***** válasza:
szekrényben lóg egy ideig
2023. júl. 1. 16:49
 15/16 anonim ***** válasza:
59%
#21, na igen, de honnan is indult ez? #5 eltette emlékbe. aki 43f. na most akkor #5 időutazó, mert amikor gyerek volt már nem 1920 volt, és már semelyik iskola nem ad matrózblúzt a fiúkra
2023. júl. 1. 20:03
 16/16 anonim ***** válasza:
45%

15!

Én magamtól vettem fel, mert egy férfin logikusnak tűnik, de egy lányon inkább nevetséges.

F.43

Amúgy látom nagytakarítás volt.

Tipikus politikus szokás, ha valaki logikus magyarázatra vágyik, azt inkább süllyesztik…

2023. júl. 2. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!