Mit csináltok a matrózblúzotokkal érettségi után, szerintetek mi legyen az enyém sorsa?
Adjam el, tartsam meg, lógjon csak a szekrényben emlékbe, vagy valamire jó lesz még?
Én nem utáltam annyira sosem.
18/L
Csak keresni kell:
"A 20. század elején már az Amerikai Egyesült Államokban is rendkívül közkedvelt ruhadarabnak számított a fiatal generáció öltözködésében, méghozzá olyannyira, hogy Peter Thomson kezdeményezésére, az általa gyártott matrózblúz számos iskolában, vált kötelező egyenruhává a gimnazista lányok számára. Azonban a 20. század közepére a matróz stílus háttérbe szorult és kiment az amerikai divatból.
Magyarországon viszont azóta is sok gimnáziumban és középiskolában hódít a lányok ünnepi megjelenésében."
15!
Én magamtól vettem fel, mert egy férfin logikusnak tűnik, de egy lányon inkább nevetséges.
F.43
Amúgy látom nagytakarítás volt.
Tipikus politikus szokás, ha valaki logikus magyarázatra vágyik, azt inkább süllyesztik…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!