Érettségi vizsgára szoknyához testszínű harisnya vagy fekete jobb?
Figyelt kérdés
Melyiket érdemesebb felvenni a szoknyához? Esetleg szóba jöhet a combfix kényelmi szempontból?2023. máj. 7. 09:00
2/23 anonim válasza:
Ha ülő helyzetben nem lóg ki a combfix akkor igen. Ha kicsit is kilátszik, akkor nem.
3/23 anonim válasza:
Testszínű mindenképp. Combfix meg tőled függ. Ha kényelmesebb jobban szereted akkor azt.
4/23 anonim válasza:
A sulinkban testszínűt kérnek a tanárok.
5/23 anonim válasza:
Mindenképp egy 8-20 Den-es testszínű harisnya de ha nem látszik ki akkor ugyanez csak combfixben :)
6/23 anonim válasza:
A világon semmi jelentősége. Harisnya nélkül is mehetsz.
8/23 gabor49 válasza:
pasikent mondom testszinu jobban áll egy csajon
9/23 anonim válasza:
Szerintem a nagytöbbség testszínűben szokott ilyenkor és valóban talán jobban is mutat. Combfix is mehet nyugodtan ha nem valami extra mini szoknya. Nekem anno több ismerősöm is abban ment.
10/23 anonim válasza:
testszínű harisnyanadrág, fekete rakott szoknya, fehér blúz (szoknyába betűrve). én így mentem anno érettségizni szóbelire és írásbelire is. a combfixet szerintem felejtsd el, egyáltalán nem oda való! ez baromira nem a kényelemről szól, hanem ez egy különleges alkalom, illik ilyenkor rendesen felöltözni, meg kell adni a tiszteletet!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!