Mindennap tisztát vegyek fel?
Figyelt kérdés
Most, hogy érettségi van csajok Ti mindennap tiszta harisnyát, combfixet, harisnyazoknit vesztek fel vagy van hogy több napig viselitek?2023. máj. 9. 15:38
1/13 anonim válasza:
Mivel nem vagyok tele ilyen jellegű ruhákkal, így inkább 2 napig hordom
4/13 anonim válasza:
Használat után mindig kimosom a combfixem így a következő nap tisztán tudom felvenni! 36/F
5/13 anonim válasza:
Minden nap tisztát veszek fel, vagy kimosom vagy másikat hordok.
6/13 anonim válasza:
Természetesen tisztát, vagy újat.
7/13 gabor49 válasza:
engem izgat ha egy csaj tobb napig hordja izgat a szaga ugyhogy nyugodtan hordd napokig
8/13 gabor49 válasza:
szia semmi nincs abba ha tobb napig hordod engem ferfikent izgat irhatsz privit is jo és sikeres érettségit
9/13 anonim válasza:
#7: Jesszus... pasiként nekem is tetszenek a nők harisnyában, de ez gusztustalan, meg hogy ezt írod
Főleg úgy hogy nem a "Szexualitás" témakörbe lett kiírva a kérdés, hanem öltözködés miatt kérdezte a kérdező
10/13 anonim válasza:
Persze, combfixben írják a matekot, mert mi másban.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!