Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Érettségire nagyon nem illene?

Érettségire nagyon nem illene?

Figyelt kérdés

Fekete elegáns rövidnadrágot néztem magamnak.

Nagyon nem szeretek szoknyában lenni,ráadude pont akkor lesz meg,hosszú nadrágban pedig nem szeretnék megsülni szóbelin.

Ezért néztem a H&M oldalán egy fekete elegáns combközépig érő rövidnadrágot.

Viszont egyik ismerősöm momdhatni,hogy leszidott,hogy ő is bírta a szoknyát szóbelin,akkor nehogymár én ne bírjam ki.

Szerintetek sem illene egy rövidnadrágba mennem? :(

2023. máj. 19. 14:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
69%
De nem ám. Ha semmiképp nem akarsz szoknyát felvenni, akkor hosszú nadrágban menj.
2023. máj. 19. 14:53
 2/12 Noren1989 ***** válasza:
68%
Szerintem sem. Max hazaküldenek...
2023. máj. 19. 18:05
 3/12 anonim ***** válasza:
57%
Belinkeled a nadrágot amit kinéztél?
2023. máj. 19. 18:09
 4/12 anonim ***** válasza:
66%
bár a normálisabb tanárok valószínűleg nem csinálnának belőle nagy ügyet (és vannak olyan rövidnadrágok, amiknél első blikkre ki sem szúrod, hogy nem szoknya), sajnos a magyar oktatásban sehogy sem akar kimenni a divatból az "én is szoptam, hát te is szopj" posztkomcsi hozzáállás.
2023. máj. 19. 18:19
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát, szerintem sem annyira oda való, én sem láttam még senkin. Vagy valamilyen szoknya (természetesen nem túl rövid) vagy hosszú nadrág. Viszont ha betennéd a linket, jobban meg tudnánk ítélni.
2023. máj. 19. 18:22
 6/12 anonim ***** válasza:
76%
Istenem, vazze, meg akar sülni hosszú nadrágban, mert egyetlen alkalommal abban kell mennie. Van, aki egész nyáron abban jár, mert muszáj neki. És túlélte az összes nyarat!
2023. máj. 19. 20:07
 7/12 anonim ***** válasza:
34%

Ha elegáns darab, vedd fel nyugodtan.

Tényleg berögzült sajátság itt ez az "én is szenvedtem, te is szívd meg" típusú hozzáállás.

2023. máj. 19. 20:54
 8/12 anonim ***** válasza:
51%

Miért kell lepontozni amiért linket kértem a nadrágról? Látatlanban nehéz véleményezni egy ruhadarabot.

Egyébként borzalmas gusztustalan ez a hozzáállás, amit itt pár ember tanusított. A kérdező írta is, hogy menstruálni fog akkor, ami sokaknak egy kifejezetten kellemetlen, fájdalmas időszak, amikor nagyon fontos a kényelmes ruházat. Plusz a szóbelikre már bejön a meleg idő is, és nem meglepő módon a legtöbb iskolában nincs légkondi... Arról meg már elég sok kutatás készült, hogy a szellemi teljesítményre is milyen negatív hatással van a túl nagy meleg, de nem baj, azért kínlódjon csak hosszú nadrágban mindenki, mert nektek is rossz volt anno. :) Empátiáról hallottatok már?

Az más kérdés, hogy a tanárok hogyan reagálnának, sajnos lehet, hogy ők is egyből ez alapján ítélnének meg. Esetleg keress olyan darabot, ami kívülről szoknyának néz ki inkább, az jó kompromisszum lehet.

2023. máj. 19. 22:14
 9/12 anonim ***** válasza:
56%

8.

Ne légy már ilyen gyerekes. Nem azért kell normális ruhában menni, mert hogy szívjon ő is. Ne magadból indulj ki.

2023. máj. 19. 23:39
 10/12 A kérdező kommentje:

Senkit nem pontoztam még.

Miért nem normális darab egy fekete rövidnadrág? A szoknya miért normálisabb? Azért mert többet mutat,mint egy nadrág?

Én volt akit láttam úgy menni,de nem a mi sulinkba járt,így nem tudtam megkérdezni,hogy mi lett a vége.

Mivel alkalmazásban néztem,(bocsánat,hogy rosszul írtam ki) ezért itt nem tudom,hogy mit tudok megadni,hogy megnézzétek. Ha valaki elmondaná,akkor szívesen leírom és akkor megtudjátok állapítani,hogy milyen.

2023. máj. 20. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!