Most akkor mibe menjek érettségire?
A tanárunk küldött egy emailt az érettségiről, amiben azt írja, hogy alkalomhoz illő öltözet, fehér felső, sötét alsó, nem edzőcipő, nem farmer…
Én egy fekete farmert terveztem felvenni. Sima, egyszerű, nem szaggatott, nem kopott, de ez egyértelmű. Fehér blúzzal és fekete balerinacipővel vagy kisebb magassarkúval. Most ez miért ne lenne jó? Van szoknyám is, de legszívesebben nem azt venném fel. Nálunk matrózblúz, egyenruha nincs.
Inkább vegyél egy fekete nadrágot. Egyetemen vizsgázáskor is így kell öltözni, úgyhogy kihasználod majd még (ha mész egyetemre).
Ha nem érzed jól magad szoknyában, harisnyában nemár pont érettségikor feszengj.
Azért a tanárod is megér egy misét, ha 3 nappal érettségi előtt szól, hogy ja amúgy a farmer nem jó.
És lehet azzal jönni, hogy ez "alapvető", de sztem egy olyan korban, amikor a business casualbe simán belefér a farmer, egyáltalán nem egyértelmű, hogy egy írásbeli vizsgán meg nem jó.
Ha már egyetem, nekünk az írásbeli vizsgákra nem kellett kiöltöznünk.
Amúgy meg nem buktathat meg, ha farmerban mész, és javításkor nem is látja, hogy kié a dolgozat, szóval emiatt nem tud lehúzni.
Szóbelire viszont szerezz be egy alkalmi nadrágot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!