Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Érettségire nagyon nem illene?

Érettségire nagyon nem illene?

Figyelt kérdés

Fekete elegáns rövidnadrágot néztem magamnak.

Nagyon nem szeretek szoknyában lenni,ráadude pont akkor lesz meg,hosszú nadrágban pedig nem szeretnék megsülni szóbelin.

Ezért néztem a H&M oldalán egy fekete elegáns combközépig érő rövidnadrágot.

Viszont egyik ismerősöm momdhatni,hogy leszidott,hogy ő is bírta a szoknyát szóbelin,akkor nehogymár én ne bírjam ki.

Szerintetek sem illene egy rövidnadrágba mennem? :(

2023. máj. 19. 14:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én a helyedben inkább felvennék egy olyan szoknyát, amin nem látszik át, ha aláveszel egy rövidnadrágot. Vagy egy olyat, amibe alapból be van varrva a nadrág. :)

Abba még a legvaskalaposabbak se tudnak belekötni

2023. máj. 22. 09:05
 12/12 A kérdező kommentje:

Igaz,már hónapokkal ezelőtt megtörtént a nagy esemény,de hátha valakinek a későbbiekben ugyan ez lesz a kérdése,mint anno nekem.

Voltak osztálytársaim,nem egy,nem kettő,aki rövidnadrágban volt. A vizsgabiztos sem szólt érte,a mélyen kivágott pólókért/ingekért szóltak csak. :D

jan. 17. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!