Tényleg ez tetszik a pasiknak?
Szeretem követni a divatot, főleg ha a stílusomhoz passzol.
Most pl a mom jeans, kilátszó nike vagy hasonló zokni, és bővebb cuccok nagyon mennek a lányok körében. Most már inkább a kényelem számít a Z generációnak. Nekem ez passzol is a sportosabb lazább stílusomhoz és szerintem jól is néznek ki.
Azonban sok fiúnak még mindig az tetszik ha szorulós vérkeringést elállító a gatya a lányokon, igénytelen leopárd minta, stb. Főleg itthon figyeltem ezt meg, külföldön kevésbé. (sokat utazom)
Fiúk miért nem haladtok a korral? Egy lány nem kirakatbábu és nem a fiúknak öltözünk:D (tudom sok fiú azt hiszi, de nem:D) Szerintem sokkal szebb és jobban néz ki ha egy lánynak stílusa van, nem pedig az a célja hogy minél több férfi tekintetnek öltözzön fel.
Természetesen tisztelet a kivételnek, szerencsére abból is van sok!
20L
"Nyilván nem a fiuknak oltozunk, de vajon ha tudnád mi a titok, akkor nem valtoztatnal magadon?"
A titok? Ne legyél már 20 évesen mama, hogy a fiúknak rázod. Azt hittem, minden generációval fejlődünk.
"Az remélem tiszta neked, hogy a női divatot nem férfiak diktálják. Nők egymás között egymásnak öltözködnek, sminkelnek, fodrászkodnak, a férfiak befolyásolása ebbe jelentéktelen."
De, a férfiak diktálják. Csak nem azok, akiket főleg az érdekli, hogy megbasszanak, hanem azok, akiket az érdekli, hogy költsd a pénzed.
Gratulálok amúgy kérdező, nem tudom, merre akartad vinni a kérdést, de csak bátorítottad a kanos kis getziket, hogy idebüfögjék, mire áll a farkuk. Mett nem akörül forog a világ.
Gratulálok, hogy magadtól rájöttél amit mi már tudunk egy ideje: hogy a szex körül forog a világ már évezredek óta.
Háborúk, vallások, találmányok stb. mozgatórugója.
Nőként nem értem a kérdést. Az egyik mondatod szerint nem a fíúknak öltözködünk, a következőben meg háborogsz, hogy miért nem a mom jeans tetszik nekik. Most akkor nem mindegy? Viselj amit akarsz, de nyilván a férfiaknak jobban fog tetszeni egy alakot kiemelő ruha mint egy oversized cucc. Ha a férfiaknak akarnánk tetszeni kéne pár csinos egyberuha aztán csókolom. 10/9.99-nek jobban fog tetszeni mint egy hoodie bő nadrággal. Ettől függetlenül ebből nem lehetne bizniszt csinálni, úgyhogy a divatnak muszáj pár évente változnia hogy folyamatosan el lehessen adni a nőknek az új göncöket. Ez ilyen. Ettől még a fériak ízlése nem fog megváltozni.
A leopárd minta már rég kiment a divatból az alsóbb rétegekben is. Én mondjuk szeretem mert tudom hogy punk, de valóban nem erre asszociál róla a többség.
Fhu, hát én fiatal vagyok, de falra mászok a mom jeans-től, hosszabb zokniktól, és attól,hogy kb mindenhez is "illik" a sportcipő.
Csak skinny farmereket hordok, egy fekete converse a "legsportosabb" cipőm(nyilván edzéshez van rendes cipőm, most az utcai viseletet nézem).
Mégis azt mondják, hogy stílusos vagyok, jó az ízlésem, pedig ezek szerint nem követem a divatot.
Sok fiúnak pedig azért nem jön be ez a fajta öltözködés, mert kimész az utcára és minden 2. lány ilyenekben rohangál. Nem mindenki szeretne magának egy "tömeggyártott" barátnőt.
Nyilván,van akinek ez a stílusa, az teljesen rendben van, de azt már kötve hiszem, hogy a fiatal lányok 80%-a ezekben a ruhákban tudna kiteljesedni.
Valamint az is igaz, hogy nem a férfiaknak öltözünk, de ugyanakkor az öltözködésünkkel is kifejezzük magunkat, ami már ad egyfajta képet magunkról és igen, a másik nem felé is. Egyéni preferenciái meg mindenkinek vannak, hogy kit néz meg az utcán, milyen stílus jön be neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!