Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tényleg ez tetszik a pasiknak?

Tényleg ez tetszik a pasiknak?

Figyelt kérdés

Szeretem követni a divatot, főleg ha a stílusomhoz passzol.

Most pl a mom jeans, kilátszó nike vagy hasonló zokni, és bővebb cuccok nagyon mennek a lányok körében. Most már inkább a kényelem számít a Z generációnak. Nekem ez passzol is a sportosabb lazább stílusomhoz és szerintem jól is néznek ki.

Azonban sok fiúnak még mindig az tetszik ha szorulós vérkeringést elállító a gatya a lányokon, igénytelen leopárd minta, stb. Főleg itthon figyeltem ezt meg, külföldön kevésbé. (sokat utazom)

Fiúk miért nem haladtok a korral? Egy lány nem kirakatbábu és nem a fiúknak öltözünk:D (tudom sok fiú azt hiszi, de nem:D) Szerintem sokkal szebb és jobban néz ki ha egy lánynak stílusa van, nem pedig az a célja hogy minél több férfi tekintetnek öltözzön fel.

Természetesen tisztelet a kivételnek, szerencsére abból is van sok!

20L

2023. jún. 20. 22:12
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
98%

Az ugye megvan, hogy a leopárdminta nekünk magyaroknak azért igénytelen, mert összekapcsoljuk a cigányokkal? Az mindenhol máshol csak egy minta. Nincs hozzá igénytelenség kötve.

Ahogy a zebraminta is csak minta, Stockholmban nem kapcsolják Győzikéhez.

2023. jún. 20. 22:58
 12/29 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem nagyon gáz a mom jeans és sokkal kevesebb embernek áll jól, mint egy sima csőnadrág. :) A térdig felhúzott márkás zokni is nagyon csinos... mint egy tinifiú. :)

25N

2023. jún. 20. 23:03
 13/29 anonim ***** válasza:
88%
Ez a bőgatya a csajokon borzalom,semmi jó és szexi nincs benne. Inkább a régi csőfarmer a legjobb rajtuk 27F
2023. jún. 20. 23:25
 14/29 anonim ***** válasza:
84%
A pasikat a segged és a melled fogja érdekelni. Persze ha van.
2023. jún. 20. 23:49
 15/29 anonim ***** válasza:
86%

Egy 20 éves lány véleménye:

Nyilván nem a fiuknak oltozunk, de vajon ha tudnád mi a titok, akkor nem valtoztatnal magadon? Ezt a kérdést tedd fel magadnak. Azért követed a “divatot” mert divatos akarsz lenni és tetszeni másnak, vagy mert egyszerűen a ruha tetszik?

Ebből az írásból úgy néz ki hogy egy 20 éves 16nak érzi magát és szingli, és nem érti miért.

Az ellenkező neműeknek (mindegy hogy fiú vagy férfi) szinte mindegy a ruhád, a lényeg ami alatta van. Nem kell szépíteni, van aki itt őszintén leírta hogy a segg és a mell…

Egy mom jeans nem sokat mutat, tulajdonképpen ez a lényeg, egy skinny jeans és egy feszes top megnyerobb, de közönséges gyakran. Ebben van egy aranykozeput.

Egyidős vagyok veled, és nem akarlak megbántani, de engedd el kicsit ezt a pasi témát, érj meg erre, és keresd meg a stílusodat <3

2023. jún. 21. 00:13
 16/29 anonim ***** válasza:
42%
A lányokon a bő gatyákat és a szűk gatyákat se szeretem. Legyen formája a nadrágnak, pl. trapéz nadrágokat egyáltalán nem is látni amik a 2000-es években voltak, hogy térd felett feszülős, térd alatt meg bő.
2023. jún. 21. 02:02
 17/29 anonim ***** válasza:
98%

45 évesen megértem pár divathullámot, de ez a mostani "bő" divat valami katasztrófális. Még nem láttam nőt, akin ez jól mutatott volna.

Ha egy balf*sz celeb amerikában zokniban, cipő nélkül, vagy harisnyában, csupasz seggel megy ki az utcára holnap ti is úgy fogtok (huszonéves lányok)?

2023. jún. 21. 06:27
 18/29 anonim ***** válasza:
88%

Nekem pasiként pl egy csaj szoknyában, harisnyában a legvonzóbb. Nem azért mert így döntöttem. Egyszerűen ezt érzem.

Persze azt is megértem, hogy nem mindenki nekem akar tetszeni, ez is rendben van.

De azt azért áruld el, kinek öltözködsz, ha nem a fiúknak? Ha pl randira mész nem az a célod, hogy tetsszél az illetőnek?

2023. jún. 21. 06:47
 19/29 anonim válasza:
97%
Viseld azt, ami te vagy. Felvehetem en is a legutolsó divat szerinti, legszebb csodaruhát vagy farmert, ha nem érzem jól benne magam már veszem is le.
2023. jún. 21. 06:53
 20/29 anonim ***** válasza:
39%

Azt nevezed haladásnak a korral, hogy b.zinak öltözöl?

Elismerésem, ha felvállalod, de nem mindenki kíváncsi a férfias ruhákra nőkön.

F.

2023. jún. 21. 07:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!