Miért hiszik azt a nők, hogy a leggings és a szűk farmer rosszabbul néz ki, mint a bő nadrág?
Figyelt kérdés
Egyáltalán nem követem a divatot, csak szembejött velem egy videó erről, és elkezdtem olvasni a kommenteket amikből tudatosult számomra, hogy a lányok/nők szerint a leggings és a testhez álló farmer ronda, mert a testnek ezt meg ezt a részét hangsúlyozza ki, és azok a ránézésre 5 számmal nagyobb lógós nadrágok néznek ki jól. Kicsit utána olvastam a témának ha már aludni nem tudok, és érdekes módon mi férfiak látszólag egy véleménnyel vagyunk erről (vagyis pont az ellenkezőjét gondoljuk, mint ők). Most nekem lehet mondani hogy mittudomén, az a csípőre helyezi a hangsúlyt ami nem mindenkinek áll jól. De könyörgöm. Ha valakinek formás lábai vannak és szép a feneke, akkor egy leggings a lehető legjobb amit felvehet, mert az minden idomot megmutat. Épp hogy a testének (egyik) legszebb részeit hangsúlyozza ki. Ezekben a bő farmerekben konkrétan semmi szép nincs. Mintha azt mondanák, hogy egy bő pulóver dögösebb, mint egy szűk top.2023. jún. 18. 01:47
41/43 anonim válasza:
Itt szért egy kort érdemes lett volna mindenkinek írni mert latszik a generációs különbségek.
42/43 anonim válasza:
31,
Hanem akkor mi a célod vele, rondának lenni?
43/43 anonim válasza:
42: Nem. Az a célom vele, hogy a saját stílusomat képviseljem és hogy azt hordjam amiben jól érzem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!