Miért hiszik azt a nők, hogy a leggings és a szűk farmer
rosszabbul néz ki, mint a bő nadrág?
Figyelt kérdés
Egyáltalán nem követem a divatot, csak szembejött velem egy videó erről, és elkezdtem olvasni a kommenteket amikből tudatosult számomra, hogy a lányok/nők szerint a leggings és a testhez álló farmer ronda, mert a testnek ezt meg ezt a részét hangsúlyozza ki, és azok a ránézésre 5 számmal nagyobb lógós nadrágok néznek ki jól. Kicsit utána olvastam a témának ha már aludni nem tudok, és érdekes módon mi férfiak látszólag egy véleménnyel vagyunk erről (vagyis pont az ellenkezőjét gondoljuk, mint ők). Most nekem lehet mondani hogy mittudomén, az a csípőre helyezi a hangsúlyt ami nem mindenkinek áll jól. De könyörgöm. Ha valakinek formás lábai vannak és szép a feneke, akkor egy leggings a lehető legjobb amit felvehet, mert az minden idomot megmutat. Épp hogy a testének (egyik) legszebb részeit hangsúlyozza ki. Ezekben a bő farmerekben konkrétan semmi szép nincs. Mintha azt mondanák, hogy egy bő pulóver dögösebb, mint egy szűk top.
25: elhízottság? Vékony vagyok és hordok bő nadrágokat. Na és akkor mi van? Képzeld, úgy is lehet öltözködni, hogy nem az a célod vele, hogy az előnyös testrészeidet minél inkább kihangsúlyozd, az előnyteleneket pedig eltakarod.
2023. jún. 20. 20:21
32/43 anonim válasza:
Azért, mert aktuálisan mindig azt istenítik, ami divetban van. Ez főleg az önálló gondolatokkal nem rendelkező átlagsokaság jellemzője, akik csak fölveszik aiből épp sok van a boltok polcain. 10 éve megesküdtek hogy márpedig a skinny jeans az ászok ásza, a bővülő szárú a legrosszabb választás. 20 éve meg a csípő trapézfarmer volt az egyetlen befutó. Most a rettenetes répafarmer, vagy nem tudom mi a divatos neve.
2023. jún. 21. 14:47
33/43 anonim válasza:
Nekem nem tetszenek a bő fazonok... A skinny sokkal jobb.
2023. jún. 21. 14:52
34/43 anonim válasza:
Már jóval túl vagyok a harmincon,de nekem a leggings ès a hasonlók a favoritok, számomra ezek a nőiessek! Persze vannak olyan alkamak amikor, nem illik felvenni.
2023. jún. 21. 20:32
35/43 anonim válasza:
34: A leggings az nem nadrág, itt kezdődik a hordásának az illeme !
Egy unisex darab, de mindegyik nemre vonatkozik az előbbi és be is kell tartani, mert másképp baromi ízléstelen !
2023. jún. 22. 10:15
36/43 anonim válasza:
A leggings az nadrág, csak vannak olyan fajtái,a vékonyabb átlátszó amit csak feneket eltakaró felsővel illik hordani!
2023. jún. 22. 19:36
37/43 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem így van, a leggings az egy lábfej nélküli harisnya azt KIZÁRÓLAG hosszú felsővel illik hordani ami takar ! Az csökkentett iq-val rendelkezőket akik mutogatják benne magukat baromi ízléstelen módon nem fogják lecsukni, de messziről ordít róluk, hogy mennyi eszük van.
2023. júl. 6. 11:30
38/43 anonim válasza:
6 éve a divatmajmok még azt szekálták, aki bő gatyát hord, mert akkor az extra skinny farmer volt divatban. Most meg ugyanezek az emberek ugatnak az utóbbiért is.
Szerintem mindenki hordjon azt, amit akar, és ami szerinte jól áll neki.
Én pl. tisztában vagyok vele, hogy a bő nadrágok kövérítenek, előnytelenek, ezért csak skinny és flare fazon hordok, de nem szállok rá senkire, akinek más fazon jön be.
2023. júl. 6. 16:19
39/43 anonim válasza:
Másnak is feltűnt, hogy a legnagyobb divatmogulok (Anna Wintour, Karl Lagerfeld...) egész életükben ugyanúgy néztek ki? Ugyanabban az egy stílusban öltözködtek egy életen át, ugyanazt az egy frizurát hordták?
Nekem kicsit ellentmondásos, hogy akik abból élnek, hogy megmondják neked, hogy negyed évente cseréld a ruhatárad, mert most zöldet kell hordani, nyáron viszont kéket kell majd, mert ha nem teszel így, akkor sz.r vagy és hogy nézel ki... azok évtizedekig ugyanazokat a ruhákat és frizurát hordták?
Szóval részemről ennyit a divatnak nevezett képződmény álságosságáról. :D Soha nem értettem ezt a divat dolgot és nem is követtem. Vitatkozni meg összeveszni ezen meg szerintem az értelmetlenség netovábbja.
2023. júl. 6. 16:29
40/43 anonim válasza:
39.
Én is ugyanazt hordom, valamit tudok ezek szerint. Bár azt mondják 25 éves kor környékén befagy, és utána már mindenki azt a stílust követi végig, amit 25 évesen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!