Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért hiszik azt a nők, hogy...

Miért hiszik azt a nők, hogy a leggings és a szűk farmer rosszabbul néz ki, mint a bő nadrág?

Figyelt kérdés
Egyáltalán nem követem a divatot, csak szembejött velem egy videó erről, és elkezdtem olvasni a kommenteket amikből tudatosult számomra, hogy a lányok/nők szerint a leggings és a testhez álló farmer ronda, mert a testnek ezt meg ezt a részét hangsúlyozza ki, és azok a ránézésre 5 számmal nagyobb lógós nadrágok néznek ki jól. Kicsit utána olvastam a témának ha már aludni nem tudok, és érdekes módon mi férfiak látszólag egy véleménnyel vagyunk erről (vagyis pont az ellenkezőjét gondoljuk, mint ők). Most nekem lehet mondani hogy mittudomén, az a csípőre helyezi a hangsúlyt ami nem mindenkinek áll jól. De könyörgöm. Ha valakinek formás lábai vannak és szép a feneke, akkor egy leggings a lehető legjobb amit felvehet, mert az minden idomot megmutat. Épp hogy a testének (egyik) legszebb részeit hangsúlyozza ki. Ezekben a bő farmerekben konkrétan semmi szép nincs. Mintha azt mondanák, hogy egy bő pulóver dögösebb, mint egy szűk top.

2023. jún. 18. 01:47
1 2 3 4 5
 11/43 Sunshinedoll ***** válasza:
30%

Nem néz ki rosszabbul, egyszerűen ma már nem divat.

Ma elég ódivatúnak tűnik egy skinny jeans vagy leggings az utcán, ennyi, ettől függetlenül mindenki azt visel, amit akar.

Én pl. szeretek visszafogottan öltözni, nem akarom mutogatni a testem körvonalát mindenkinek, ezért nem nagyon hordok ilyeneket utcára, így pl. engem pont nem érdekel, kinek mennyire tetszik a bő nadrág. Skinny jeanst is csak télen csizmával viselek.

2023. jún. 18. 10:47
 12/43 A kérdező kommentje:
#9 De bammeg most ha megkérdezem hogy nektek mi tetszik valamiben, mert én nem látom benne a logikát, az miért kell rögtön úgy venni hogy jaj elvárom hogy nekem tetszetek? Röhejesek ezek a kommentek komolyan. Nem is vonzódom a nőkhöz, és van párom, de mindegy... Most ez a kérdés olyan mintha megkérdezném az ételek kategóriában, hogy miért szeretik egyesek a savanyú édességeket, amikor összeszorítják az ember torkát, és iszonyú kényelmetlen érzés enni őket, az édes cukrok sokkal kellemesebb ízélményt adnak, majd betámadnának a savanyú cukorka fanok hogy mi az hogy elvárom tőlük, hogy édeset egyenek csak azért mert én azt szeretem. Értem hogy sok támadás ér benneteket, de ez már elég gáz, hogy ott is támadást láttok ahol abszolút nincs, és automatikusan leoltjátok az embert mert meg mert kérdezni valamit. A normális válaszokat köszönöm.
2023. jún. 18. 10:51
 13/43 anonim ***** válasza:
98%

"Ma elég ódivatúnak tűnik egy skinny jeans vagy leggings az utcán, ennyi, ettől függetlenül mindenki azt visel, amit akar."

ódivatú? én sosem láttam ennyi testre feszülő sztreccses farmert, mint manapság. (az egy dolog, hogy vele párhuzamosan megy a baggy irányzat is)

2023. jún. 18. 11:30
 14/43 anonim ***** válasza:
85%

#12 kérdező, a kérdésedre a lényegi válasz, hogy az öltözködést mindig is áthatotta egy nagy adag primitív, birka jellegű ítélkezés. amikor visszakérdezel, hogy "de miért baj, hogy ezt vagy azt hordom?" és nincs rá érdemi indoklás, csak az, hogy "mert ciki", "mert így illik", vagy az, hogy "mert én sem hordok ilyet, szóval te se hordd".

hosszú-hosszú időkön át a közösségek kvázi ezzel tesztelték le, hogy a tagjaik mennyire hajlamosak félretenni a saját gyakorlati vagy esztétikai szempontjaikat, és idomulni az elvárásokhoz. mára egyre többen felismerik, hogy nem ez a legjobb hozzáállás az emberek boldogsága szempontjából, de a változások általában nem túl gyorsak.

2023. jún. 18. 11:38
 15/43 anonim ***** válasza:
85%

"ha megkérdezem hogy nektek mi tetszik valamiben, mert én nem látom benne a logikát"

Mert ebben nincs logika. Ezt nem tanultátok suliban? Logikának a kérdései az igaz vagy nem igaz. A művészet kérdése a tetszik vagy nem. Az meg, hogy miért tetszik... ilyen nincs. Tetszik, mert tetszik. Az a zene, az a film, az a kaja, az a hely, az a szín, az az autó tetszik, amelyik tetszik.

2023. jún. 18. 12:13
 16/43 anonim ***** válasza:
52%

Csúnya, rosszul kinéző nők szerint nem áll jól.

Az más dolog, hogy tényleg elkezdett előtérbe kerülni a bővebb szabásvonal az útóbbi 1-2 évben, ami nekem nem tetszik, nőknél, férfiaknál is kb. úgy néznek ki a ruhák, mint valami 70-es, 80-as évekből visszamaradt rosszízlésű akármi.

Szóval a retromániával most lépnek át egy határt.

Mondjuk a szűkebb szabású ruhák nőknél, férfiaknál már sohasem lesznek ódivatúak, az utóbbi 2 évtizedben eléggé felkapottak lettek jobban is néznek ki csinos emberen, mint a röhejes zsákok.

2023. jún. 18. 14:37
 17/43 anonim ***** válasza:
90%
Nőként csak szűk farmert hordok. A leggingsek elsöprő része viszont nem nadrág, hanem lábfej nélküli harisnya.
2023. jún. 18. 14:48
 18/43 anonim ***** válasza:
97%
Lepontozhattok, azért ízlik nekem a karamella, mert így vagyok összerakva. Mindenkivel, aki logikát keres az ízlésben, kitöltenék egy captcha-t, mert szenvedés lehet vele az élet.
2023. jún. 18. 14:54
 19/43 anonim ***** válasza:
76%

Engem inkább az érdekelne, hogy aki most a bő farmer mellett van, hogy neki az tetszik, abban érzi jól magát, meg a hasonló kamu dumák, azok miért mondták el ezt 5 éve a szűkre...? Azelőtt meg a csípőnacira.

És nem kell a szöveg, hogy változtak, meg akkor úgy gondolták, most meg így, nem hiszem ám el, hogy ez a nagy átváltozás 2 milliárd nőnél mind egyszerre következik be valahogy mindig :)

2023. jún. 18. 21:39
 20/43 anonim ***** válasza:
98%

Ilyen dolgon kár veszekedni meg ilyet kérdezni is.

1. A nadrág és a leggings az unisex darab

2. Ahogy itt páran helyesen írták, a leggings az nem nadrág !

3. Az, hogy most épp bő vagy szűk farmert vesz fel valaki legyen bármelyik nem is, az nem teljesen mindegy ? Minden évben más a divat, van aki az után megy és öltözködik a másik meg azért veszi fel mert ténylegesen az tetszik neki PONT !

Ezen a három dolgon felesleges rágódni meg vitatkozni, ezek tények !

2023. jún. 19. 09:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!