Miért hiszik azt a nők, hogy a leggings és a szűk farmer
rosszabbul néz ki, mint a bő nadrág?
Figyelt kérdés
Egyáltalán nem követem a divatot, csak szembejött velem egy videó erről, és elkezdtem olvasni a kommenteket amikből tudatosult számomra, hogy a lányok/nők szerint a leggings és a testhez álló farmer ronda, mert a testnek ezt meg ezt a részét hangsúlyozza ki, és azok a ránézésre 5 számmal nagyobb lógós nadrágok néznek ki jól. Kicsit utána olvastam a témának ha már aludni nem tudok, és érdekes módon mi férfiak látszólag egy véleménnyel vagyunk erről (vagyis pont az ellenkezőjét gondoljuk, mint ők). Most nekem lehet mondani hogy mittudomén, az a csípőre helyezi a hangsúlyt ami nem mindenkinek áll jól. De könyörgöm. Ha valakinek formás lábai vannak és szép a feneke, akkor egy leggings a lehető legjobb amit felvehet, mert az minden idomot megmutat. Épp hogy a testének (egyik) legszebb részeit hangsúlyozza ki. Ezekben a bő farmerekben konkrétan semmi szép nincs. Mintha azt mondanák, hogy egy bő pulóver dögösebb, mint egy szűk top.
26 éves vagyok. A korosztalyomban senki nem hord bő farmert csak skinnyt. Most akkor mi vagyunk a boomerek? Igen látom hogy a kamaszok mit hordanak, de őszintén nem értem. Ezek a bő szárú nadrágok az ég világon senkinek nem állnak jól..
2023. jún. 20. 07:19
22/43 anonim válasza:
Hagyjuk már ódivatú, par éve meg nagy valoszinuseggel azt huzgalta fel magára mert akkor épp az volt a divat 😭
2023. jún. 20. 07:31
23/43 anonim válasza:
A nők többsége az 1 bolond 100-at csinál elv mentén öltözik. És még jól meg is magyarázzák, hogy nem is, mert ő mindig is az éppen aktuális fazont imádta.
2023. jún. 20. 07:43
24/43 anonim válasza:
Jó sok incel összegyűlt itt
2023. jún. 20. 08:09
25/43 anonim válasza:
Oszinten? Elhizottsag es feminizmus.
A ferfiak hordanak bo nadragot akkor had hordjanak a nok is.
Az elhizott nok nem erzik magukt jol skinny jeansbe,es nem is all rajtuk jol,a bo nadrag jol all rajtuk.Na de hogy a dagik leszoljak ezert a vekonyakat hogy uuuristen de gaz hogy skinny jeanset hordasz…hat ez az o szegenysegi bizonyitvanyuk.Ha valakinek tetszik es van alakja hozza akkor hordjon skinny jeanset!
2023. jún. 20. 08:41
26/43 anonim válasza:
Amúgy komolyan linkeljen már valaki egy képet amin egy olyan nő van, akár vékony, akár kövér akinek jól áll a bő farmer.
2023. jún. 20. 09:40
27/43 anonim válasza:
A bő farmerek, illetve nadrágok most jöttek (újra) divatba a korábbi évtizedek divatjait idézve. Persze mindenkinek más a stílusa, valaki még mindig skinny jeans-eket hord, van aki a szűk farmerok időszakában is bő nadrágokat hordott.
+ megjegyzés: nem feltétlen azok a ruhadarabok lesznek a nők szemében is divatosak, illetve csinosak, amik leginkább megragadják egy férfi figyelmét (ergo kiemeli a nőies formáit, stb)
2023. jún. 20. 18:12
28/43 anonim válasza:
26: google: y2k loose pants style
Mindenkinek más az ízlése. Nincs semmi baj azzal, ha neked nem tetszik, de ez nem jelenti azt, hogy nem nézne ki jól/nem lenne ízléses/divatos stb. Ez teljesen szubjektív.
2023. jún. 20. 18:17
29/43 anonim válasza:
#28 ha neked ez tetszik hord ezt, szíved joga. De ettől még nem lesz szép ez a nadrág, pláne nem nőies vagy csinos.
2023. jún. 20. 18:48
30/43 anonim válasza:
29: ahogy mondtam: szubjektív a megítélése minden egyes ruhadarabnak. Valaki szerint szép, valaki szerint nem :) attól még, hogy neked nem tetszik még nem válik ez a vélemény általános igazsággá.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!