Igazad van, én csak röhögök a sok marhán ahogy kijön a vízből és lépni nem tud mert rátapad mindenhol, húzogatja a szárát, közben folyik belőle a víz.
Eszem megáll.
Sok balfék hogy a pitcsába tudta ezt a strandra bevinni.
Még az utcán is ebben vannak. Csupán más fantázia néven.
2023. jún. 28. 11:24
12/29 anonim válasza:
Első szerintem ok, többi nem igazán.
2023. júl. 2. 12:32
13/29 anonim válasza:
Szerintem is ok az első. A többi az már elég látványos. Szerintem a nagytöbbség meg is bitránkozna rajta. Mondjuk még mindíg jobbak szerintem, mit azok a boxer tipusúak.
2023. júl. 2. 16:06
14/29 anonim válasza:
Az 1. lila az vagány egy jó testű, formás fenekű pasin. A többi túlzás.
35N
2023. júl. 6. 08:15
15/29 NTBS válasza:
Egyik sem tetszik.
2023. júl. 6. 08:29
16/29 anonim válasza:
Egyértelműen az első. Szerintem a szín is okés. Viszont vannak még a brazil tangás és a hafp pack hip tipusúak, azok sem rosszak, csak ritka. A másik kettő is okés lenne, legalább is engem nem zavarna, csak hát ezek esetében is a társadalmi elitélés, ami miatt ezek jó esélyel nem lesznek divat kicsi hazánkban.
47N
2023. júl. 13. 17:44
17/29 anonim válasza:
enis az elsőt mondanám
nekem nem lenne ekkora “batorsagom” felvenni strandon pedig hetkoznap csak tangat viselek
2023. aug. 7. 16:09
18/29 Bencegomba válasza:
A második a legjobb mert azt tanga feltéve ha jó méretű a tangáknál ez is számít elég sokat de szerintem a tanga a kényemesebb 2.kép mert az szabadon hagyja kérdező a hátsó ülepedet így biztosítva természetes szellőzést a fenekednek ha szellőzni tud az egszészséges egy szóval a 2.kép a tanga én is tangás férfi vagyok
2023. aug. 14. 13:35
19/29 anonim válasza:
Ennyire unatkozol?
2023. szept. 9. 15:35
20/29 anonim válasza:
Én többet nem mennék arra a strandra, ha valaki ilyet viselne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!