Szerintetek melyik férfi fürdőalsó jobb egy strandra, fürdőbe?
1 [link]
2
3
A komment aljára légyszives írjátok oda, hogy melyik nem képviselői vagytok, és hogy mennyi idősek.
Én 45F
Köszönöm.
Strandra egyedül a lila ami elmegy. De szerintem ez is túlzás elöl. Hátulról tök jó, de elölről túl hivalkodó benne a cerka ahogy előre áll. Inkább olyan tangát választanék ami hatul hasonló, de elöl kicsit több anyag van, és jobban a testhez simítja a cerkát, hogy ne így előre felé meredezzen. :)
Meg strandra talán nem lilát választanék, de amúgy ez sem rossz szín, vagány ez is. :)
A lilát amúgy hétköznapokra simán hordanám, és hordok is ilyet.
A zöldet hétköznapokra szintén simán hordanám, de strandra nem.
A szürke meg egyáltalán nem tetszik a fazonja miatt.
3.
Ugyan miért zavarnák el.
A pitcsákat sem zavarják el a tangás fürdőik miatt.
Szerintem a 2-es kicsit merész. Az 1-es és a 3-as teljesen válalható lenne. Itthon sajnos még szárnyait sem bontogatja ez a fajta fűrdő alsó divat, kúltúra. Elsősorban a férfiak közötti igen erős elitéltség miatt. Pedig semmi külömbség nincs ezek és a falatnyi női tanga, cérna tanga bikinik között.
47N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!