Normális az, hogy 11-12 éves lánykák, akiknek már fejlődik a mellük, egy szál fürdőalsóban lubickolnak a Balatonban?
Nem, szerintem nem normális dolog. De a szülők felelőssége.
Bár sztem a szülőnek el kéne ezen gondolkozni...
Én már azért is szarul érzem magam, hogy balatoni fotón, amin 3 éves voltam, csak egy szál bugyi volt rajtam.:S:D Olyan furi, hogy csak így nézegetheti bárki a cicijeimet a fotóalbumban:D:D
Szerintem az a nemnormális, ha ovis gyerekeket bikinibe, nem is fürdőruhába, bikinibe öltöztetnek. Minek? Ez annyira rossz felfogás, hogy az én gyerekem bizony lány, és ez legalább így látszódjék, meg ez az előre öregítés. De ugyanez van a kisgyermekek körömlakkozása, ékszerezésénél is. Még csak gyerek, nem nő.
Egyébként nekem ez tetszik, hogy 11-12 éves lányok még nem fogták fel, hogy lányok, és nincs bennük ilyenfajta szemérmesség. Ez valahol nagyon jó. A legtöbb ennyi idős lány már tűsarkúban, push-up melltartóban jár és plázázik, nem felszabadultan játszik. Az már kérdés, hogy a kretének szemét vonzza a nőiesedő felsőtest, így ebben a korban tényleg a szülő felessőge fürdőruhát húzni a lányokra, akik a bugyiban pancsolásban semmi rosszat nem látnak.
Hát nem tudom, nekem 11 évesen még sehol sem volt a mellem...
És akkor kezdtem el bikinit hordani, mikor már volt, addig egyberészest hordtam. Szerintem ez lenne normális egy 11 éves kislányon, nem a bikini.
Amúgy meg csak a ferdahajlamúakban ébreszthet bármit is egy alig fejlett kislány. Szerintem....
Mindenesetre, ha már ilyenkor nő a melle, akkor tényleg el is kéne takarni a strandon...
21/L
Hát igen,azért 11-12éves lányoknak már fejlődik a cicije.Szerintem ez nem normális dolog,én kb. 5-6,talán 7évesen voltam utoljára bugyiba.De akkor sem szerettem,utána meg már vettünk ilyen gyerekeknek való bikinit.Sokkal jobb volt úgy!:D
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!