Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Normális az, hogy 11-12 éves...

Normális az, hogy 11-12 éves lánykák, akiknek már fejlődik a mellük, egy szál fürdőalsóban lubickolnak a Balatonban?

Figyelt kérdés
A toplesshez sztem még gyerekek, vizipisztollyal lődözik egymást, gyerekként viselkednek. Az OK, hogy gyereklányokra nem szokták föladni a bikinifelsőt – de amig még nincs mit kitakarni. Rengeteg ilyet látni, kislányok csupasz cicivel jó dolog ez vajon? Felnőtt férfiakban pl. szexuális vágyat ébreszthet, holott ez még igencsak pedofil dolog volna.
2009. júl. 29. 02:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
84%
Engem az is idegesit, amikor fenőtt nők nagy tömegben kirakják a mellüket. Férfi vagyok, se nem b.uzi, se nem prűd, de ha mindenhol szexualitás van, akkor végeredményben sehol nincs. Persze tegyék ki szűk körben, egymás közt stb., de ne legyen ugyanolyan közönséges egy női mell látványa, mint bármi másé, nem tudom, érthető vagyok-e.
2009. júl. 30. 04:20
 12/18 anonim ***** válasza:
91%
Hát ez durva mert én 12 vagyok most és 70b a méretem elsüllyednék szégyenemben ha egy szál bugyiba lennék nekem van mit takarnom és már 4 évesen se egy szál bugyit adtak rám:S Rémesek és felelőtlenek akik ezt teszik
2009. júl. 30. 23:12
 13/18 anonim ***** válasza:
76%

A 11-12 éves kislányoknak nem kellene mutogatniuk magukat:S Amúgy már tömik magukat, falatnyi cuccokban járnak, vízben meg egy szál fürdőbugyi?? Pff...

Én ovis koromban is utáltam, hogyha csak így voltam, utáltam, hogy anya nem normális cuccokat ad rámO.o

17L

2009. aug. 1. 20:15
 14/18 anonim ***** válasza:
78%
Aki egy kislányt lát egy szál bugyiban, vagy akár meztelenül és a szex jut eszébe, azzal agyilag nagy baj van!!!
2009. aug. 10. 19:15
 15/18 anonim ***** válasza:
84%
hát én 12 évesen tuti nem lettem volna csak egyszál alsóban.:S
2009. aug. 19. 02:06
 16/18 anonim ***** válasza:
76%

ááh... :S Nekem sajnos volt ilyen élményem... Ne tegye ki senki a lányát ilyennek... Adjon rá normális fürdőruhát, mert pl nekem mai napig összeszorul a gyomrom mikor erre gondolok - 12 év távlatából is...

És igenis válthat ki reakciót egy felnőtt férfiból...

Mesélte jópár éve egy majdnem idegen ember egy ismerősömnek régebben, hogy látott a buszon egy kislánykát szoknyában és úgy ült a kislány, hogy látszott, hogy nem volt ráadva sem bugyi, sem harisnya és látni lehetett, hogy (idézem) pelyhedzik a szőr a ... ott... Szóval emiatt felállt az illetőnek, pedig nem gerjed a kislányokra!

2009. szept. 27. 19:11
 17/18 anonim válasza:
100%
Szerintem nem normális. Én már 5 évesen sem voltam egy szál fürdőnadrágban. 12 évesen már volt mellem is. 11 éves koromtól hordtam először topot aztán 12 éves koromtól melltartót.
2021. jan. 20. 19:03
 18/18 anonim ***** válasza:
Én meg ilyet nem láttam. Szerintem undorító. Ugyan már 12 évesen csomó lány már nem szűz, barátnőim is így voltak, én meg csak pislogtam. És ha már nő a cici gusztustalan így strandolni. Csomó pedofil van. Meg én magam látom hogy a tini lányokat megnézik férfiak, engem is nézegetek a szemét alakok.
2023. aug. 23. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!