Hol lehet férfi tanga fürdőalsót beszerezni nyárra?
Figyelt kérdés
Leginkább napozáshoz kellene, olyan, ami elöl normál slip,hátul meg tanga fazon,és jobb minőségű fürdőruha anyagból van,elöl bélelt,derékban zsinórral.2017. márc. 25. 08:19
1/10 anonim válasza:
Sportboltokba ahol nagyobb valasztek van furdoruhakbol,vagy probalj rendelni neten.
2/10 anonim válasza:
Linkelj már egy sportboltot, ahol lehet kapni! Mert még egyikben sem találtam.
3/10 anonim válasza:
Az Oktogon és a nyugati között van egy férfifehérnemű bolt én is ott vettem kb 4-5-e Ft viszont jóminőségű kiváló strandolásra fürdésre
4/10 A kérdező kommentje:
Fehérneműbolt neve,címe esetleg?
2017. ápr. 1. 20:22
7/10 anonim válasza:
Ha ez segít, én ilyet használok szoláriumban is, meg ha kimegyek a kertbe napozni is.
Vigyázz, becsapós a kép, mert elöl sokkal nagyobb rész van, mint a képen, és ugyan olyan anyagú mint barátnőm tangás fürdőruhája.
8/10 A kérdező kommentje:
Mindenképp valami normál tanga fazon kellene.Nem preferálom az extrém meg a minimál-mikro fazonokat.
Olyanra gondoltam,ami elöl teljesen slip (fecske vagy hagyományos) fazon,hátul meg tanga.
2017. máj. 10. 16:20
10/10 spintrin válasza:
Szia, nekem sok ferfi tanga furdogatyam van.
Dessue.com webshop, Pozsonyban van boltjuk.
Galamtan is arulnak ferfi tanga furdonadragot.
A fenti helyek szlovakiaban vannak, itt nepszerubb gondolom, mint Magyarorszagon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!