Ha nagyobb fenekem van, milyen fürdőruhát (alsó részt) vehetnék fel szerintetek? Mutatom az eddigit.
Figyelt kérdés
Tehát pár hete ebben voltam, ezt külföldön vettem.
Kérdés, hogy szerintetek ez jó vagy cseréljem le más fazonra? Nem túl sok az anyag benne? Nem béna a fazonja?
Főleg nők válasza érdekel, de persze pasik is írhatnak nyugodtan.
2023. jún. 14. 09:48
11/16 anonim válasza:
Szerintem tök béna főleg a felsőrésze cseréld le.
12/16 anonim válasza:
Szerintem sok benne az anyag, így férfi szemmel.
Elég formás hátsód van nyugodtan megmutathatod egy tanga formájú alsóban is :)
13/16 anonim válasza:
Szerintem korrekt, ha nem szeretned mutogatniy az ilyen fazon a legmegfelelobb. :) Es jol is all !
(no vagyok)
14/16 hosszúhajú válasza:
13, tök ellentmondásos amit írsz. azt írod korrekt hogy nem szereti mutogatni. aztán meg hogy az ilyen fazon a legmegfelelőbb. de hát ez pont egy mutogatós fazon. nem kell mutogatni, de a mutogatós a legmegfelelőbb?
15/16 anonim válasza:
14, Hat szerintem ez egyaltalan nem mutogatos fazon, szerintem a tangas bikinialsok azok. Azert ertetted felre, mert mas az izlesunk
16/16 hosszúhajú válasza:
15. ja hogy ez neked nem mutogat... uramisten....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!