Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagyobb mellű nők, ti hol...

Nagyobb mellű nők, ti hol vesztek bikinit magatoknak?

Figyelt kérdés

Rendeltem egy bikinit az interneten, a mérettáblázat alapján és az ügyfélszolgálattal is egyeztetve választottam méretet, ami kicsi lett.

Eggyel nagyobbra kicseréltettem, és maga a melltartó kosara kb ugyanakkora, mint az előzőnek, csak szélesebb a szabása.

És mindenhol így járok. :(

Pedig gondoltam, hogy valami nagynevű láncnál biztosan találok (Vivien Vance), és nem.

Nekem nem szélesebb felső rész kell, hanem mélyebb kialakítású kosár, hogy beleférjen a mellem és ne az legyen, hogy a felső szegélye belevág a mellembe.

Aki hasonló problémákkal szokott küzdeni, hol szoktatok magatoknak bikinit, melltartót venni?

70 F-es vagyok. Tehát nem szélességben kell nagyobb, hanem kosárméretben.

2019. jún. 24. 18:05
 1/8 anonim ***** válasza:
Triumph
2019. jún. 24. 19:16
 2/8 anonim ***** válasza:

Vannak oldalak, ahol rendesen melltartó számozással vannak bikinik, nem csak 36-38... vagy S-M... Ezek az utóbbiak esélytelenek.

Pl Bonprix, Astratex stb de ha keresgélsz vannak még. Sajnos a legtöbb elég drága.

Én amúgy turiban / vaterán vettem főleg, ott vannak nagy kosárméretek és nem egy vagyon.

2019. jún. 24. 23:22
 3/8 A kérdező kommentje:

Ezeket az oldalakat én is néztem, és Triumph bikinim van is, de az a baj, hogy mindegyik nagyobb kosarú kapcsos hátuljú, és nekem mindegyik nagy.

Varrónőnél kell kezdenem mindig a fürdőruha szezont, hogy vegye beljebb a kapcsot rajtuk. Ezért akartam volna kötős pántosat.

Na meg a barátomnak a háromszög fazonú jobban tetszik, mint a kosár kialakítású.

2019. jún. 25. 08:58
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nagy mellre a háromszög felejtős.

Ha túl bő, kisebb kell, 65G.

2019. jún. 26. 08:04
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Az mindegy, hogy mi tetszik a pasidnak, egy fürdőruha melltartó részének is tartania kell.
2019. jún. 28. 15:59
 6/8 anonim ***** válasza:
A Dorina markának jó fürdőruhai vannak, keress rá a neten
2019. jún. 29. 08:28
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem netről bikinit, melltartót, bugyit, meg egyéb fehérneműt, harisnyát nem szabad rendelni. Lehet, hogy a modelleken máshogy áll, rajtad meg tök máshogy. sok helyen vissza se cserélik az alsóneműt.
2019. júl. 17. 09:52
 8/8 A kérdező kommentje:

De az üzletekben meg B vagy nagyon max C kosaras felsők vannak, akkor nem marad más.

Még a Triump-ban sem volt D-nél nagyobb, ami nekem eléggé kicsi volt.

Csak interneten találhatóak kisebb körméretű, nagyobb kosaras melltartók. Legalábbis erre mifelénk egy ilyen üzlet sincsen.

2019. júl. 19. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!