Nagyobb mellű nők, ti hol vesztek bikinit magatoknak?
Rendeltem egy bikinit az interneten, a mérettáblázat alapján és az ügyfélszolgálattal is egyeztetve választottam méretet, ami kicsi lett.
Eggyel nagyobbra kicseréltettem, és maga a melltartó kosara kb ugyanakkora, mint az előzőnek, csak szélesebb a szabása.
És mindenhol így járok. :(
Pedig gondoltam, hogy valami nagynevű láncnál biztosan találok (Vivien Vance), és nem.
Nekem nem szélesebb felső rész kell, hanem mélyebb kialakítású kosár, hogy beleférjen a mellem és ne az legyen, hogy a felső szegélye belevág a mellembe.
Aki hasonló problémákkal szokott küzdeni, hol szoktatok magatoknak bikinit, melltartót venni?
70 F-es vagyok. Tehát nem szélességben kell nagyobb, hanem kosárméretben.
Vannak oldalak, ahol rendesen melltartó számozással vannak bikinik, nem csak 36-38... vagy S-M... Ezek az utóbbiak esélytelenek.
Pl Bonprix, Astratex stb de ha keresgélsz vannak még. Sajnos a legtöbb elég drága.
Én amúgy turiban / vaterán vettem főleg, ott vannak nagy kosárméretek és nem egy vagyon.
Ezeket az oldalakat én is néztem, és Triumph bikinim van is, de az a baj, hogy mindegyik nagyobb kosarú kapcsos hátuljú, és nekem mindegyik nagy.
Varrónőnél kell kezdenem mindig a fürdőruha szezont, hogy vegye beljebb a kapcsot rajtuk. Ezért akartam volna kötős pántosat.
Na meg a barátomnak a háromszög fazonú jobban tetszik, mint a kosár kialakítású.
Nagy mellre a háromszög felejtős.
Ha túl bő, kisebb kell, 65G.
De az üzletekben meg B vagy nagyon max C kosaras felsők vannak, akkor nem marad más.
Még a Triump-ban sem volt D-nél nagyobb, ami nekem eléggé kicsi volt.
Csak interneten találhatóak kisebb körméretű, nagyobb kosaras melltartók. Legalábbis erre mifelénk egy ilyen üzlet sincsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!