Ha nagyobb fenekem van, milyen fürdőruhát (alsó részt) vehetnék fel szerintetek? Mutatom az eddigit.
Figyelt kérdés
Tehát pár hete ebben voltam, ezt külföldön vettem.
Kérdés, hogy szerintetek ez jó vagy cseréljem le más fazonra? Nem túl sok az anyag benne? Nem béna a fazonja?
Főleg nők válasza érdekel, de persze pasik is írhatnak nyugodtan.
2023. jún. 14. 09:48
1/16 anonim válasza:
Magas derekúban még nagyobbnak tűnik, ezért ez nem a legjobb választás. Csípőfazon lenne jó, de megfelelő méretű, ne lógjon ki belőle a segged.
2/16 anonim válasza:
Az anyag véletlen se sok benne. Nem is értem, miért gondolod, hogy még ennél is többet kellene mutogatnod belőle.
5/16 anonim válasza:
Persze, ne érezd rosszul magad, de azért ne is gondold azt, hogy a képen levő seggből nem látszik így is túl sok.
6/16 anonim válasza:
Őszinte leszek, szerintem előnytelen. Próbálj meg olyat venni, ami többet takar. Senki nem kíváncsi a másik fenekére.
8/16 anonim válasza:
Teljesen rendben van. Kb a feleségem is hasonló alkatú mint te. Ő tangázik, és jól áll rajta. Ha bátrabb vagy, nyugodtan válaszd te is a kevesebb anyag fazonokat.
44F
9/16 anonim válasza:
A lényeg hogy legyen kényelmes szvsz.
10/16 hosszúhajú válasza:
tehát nagynak érzed a feneked de abból jó sokat meg is mutatsz még. amit nagynak érzünk azt elrejtjük. te pont a fordítottját tetted, nagynak érzed és jól kiteszed. igen, így sokkal nagyobbnak tűnik. sötét francia bugyis alsót szoktak venni ilyenkor, akár egyrészesnél is. a feneked fehér - mivel fehér nő vagy - és széééépen kihangsúlyozod azzal hogy a nagyrészét kibújtatod a fekete alsóból, hogy még optikailag is nagyítsd. direkt mintha a nagyságát akarnád hangsúlyozni. előnytelen. franciát próbálj sötétbe, és a derékvonal tényleg ne fent legyen, hanem lejjebb ( ha nem lóg kis belőle a hasad ) ha apró minták vannak a feketén ( apró! ) az pedig abban segít hogy optikailag megtörje a nagy sima felületet.2 lényeg, a feneked alját ne tedd ki mert kiemeli, a másik hogyha nem franciabugyi, akkor ne egyenes legyen a fenék része, hanem kerek. ( francia bugyiba ugyan egyenes a vége, de az már a combon van ) de az elv ugyanaz mint minden más ruhánál, amit nagynak érzünk azt eltakarjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!