Mit szóltok ezekhez a gumicsizmákhoz?
Figyelt kérdés
Ma végig mentem árkádban és tele volt több kirakat is az ilyen csizmákkal. Végül is a gumi része annyiból áll, mint egy félcipő és a többi velúr vagy bőr anyagból volt. Több embert is láttam már ilyen csizmában. Most ez lesz az új őrület, hogy csak a lábfeje gumi a többi pedig nem?
2010. okt. 11. 19:42
11/14 anonim válasza:
Ezek nem annyira tetszenek,van néhány amin aranyos a minta meg egyedi...de azt hiszem én max kertészkedéshez venném fel,de akkoris csak ha sár van:D(már ha kertészkednék esőben:D)
12/14 Domcsaa válasza:
Szia.
Nekem is ilyen csizmám van(olyan mint az 1. képen látható)
Elvileg most ez a divat.....Én is mindenhol ilyet látok!
Nagyon jó,mert meleg,és télen nem ázik be,mert olyan mint egy esőcsizma,és mégis trendi..Nekem bevált.
13/14 anonim válasza:
Hogy őszinte legyek szerintem irtó rondák. :P :/ Nekem nem tetszik ez az új gumicsizma divat. :P Sorryy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!