Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Blokk nélkül vajon kicserélik...

Blokk nélkül vajon kicserélik a cipőmet a CCC-ben úgy, hogy a klubtagságom miatt a fiókomon visszakövethető a vásárlásom?

Figyelt kérdés

Sziasztok. A segítségeteket szeretném kérni.

1 hónapja vásároltam a CCC-ből egy Vans cipőt, viszont pár nappal kevesebb, mint 1 (!) hónap után a cipő oldala teljesen felnyílt. A blokkot valamiért sehol sem találom, viszont régóta klubtag vagyok és a fiókomban látható, hogy a cipőt hol és mikor vásároltam. Ebben az esetben blokk hiányában vissza kaphatom az árát cipőnek? Azért kb 20 ezer ft-ért nem ezt a minőséget vártam volna. Mindig is különös figyelmet fordítottam a cipőimre, mégis ilyen hamar tönkrement.

Bocsánat, hogyha rosszul fogalmaztam.

Előre is köszönöm a választ!

2023. máj. 16. 22:34
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

99% biztos vagyok benne, hogy nem.

Viszont próbáld meg, semmit nem vesztesz vele.Hátha mégis sikerrel jársz.

Ha jól értem, akkor nem neten rendeltél, mert ugye ott küldik e mailben a számlát.

2023. máj. 17. 10:37
 2/3 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt #1. Igazabol en biztos vagyok abban,hogy nem fogjak visszaadni az arat. Nem rendeltem,szemelyesen vasaroltam az egyik uzletukben. Viszont volt egy 25% kedvezmenyes akcio a klubtagsagom miatt, ezaltal kb 5 ezer forintot sporoltam rajta,emiatt a fiokomban is lathato a vasarlas ideje,rendeles szama,illetve,hogy melyik uzletben vasaroltam a cipot.
2023. máj. 17. 16:28
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

#2 Értem.Nem igazán ismerem a CCC klubtagsági rendszert.Így azért megpróbálnám a helyedben, hátha mégis tudsz intézni valamit nagyon asszertív fellépéssel.:D

Bár ha genyó nagyon egy üzlet, akkor ugye az utolsó szalmaszálba is próbálnak megkapaszkodni, csak ne kelljen kompenzálni semmivel.Jó ürügy erre is a rugalmatlan hozzáállás, a blokkon vergődés.

Én azért szurkolok neked, vidd vissza a cipőt.Majd írdd meg mi történt.

2023. máj. 17. 16:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!