Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy kell “nőiesen” öltözködni?

Hogy kell “nőiesen” öltözködni?

Figyelt kérdés

A kérdés furának tűnhet, ezért leírom a hátteret!

A napokban hazalátogattam az élettársammal szülővárosomba és meglátogattuk a nevelő anyámat is (az édesanyám még hat éves koromban hagyott itt az apámmal). Felhívtuk őt hogy mikor megyünk, várt is minket. Amikor megérkeztünk végig nézett rajtam és lekezelő hangon csak ennyit jegyzett meg: “Látom, még mindig nem tudsz nőiesen öltözködni.” Farmer nadrág, sportcipő és egy póló volt rajtam. Lenyeltem inkább a mondandómat nem szóltam egy szót se. Mindig “nőt akart belőlem faragni” szerinte nem voltam soha nőies. Bár, ha kell, felveszem, de nem szeretem a szoknyát, a harisnyákat, nem hordok, füllbevalót, sminkelni nem sminkelem magam. Legfeljebb szemceruzát használok. Nevelőanyám szerint ez nem nőies, sőt, kifejezetten fiús a stílusom.

Én szerintem attól, hogy nem kenem ki magam és nem hordok magas sarkút, szoknyát, ruhát, attól még én nő vagyok.

2023. máj. 7. 04:53
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
47%
Nem, q 8. komment nem nőies öltözéket mutat be. Laza, vagány, trendi, divatos, de nem nőies.
2023. máj. 7. 07:12
 12/27 anonim ***** válasza:
62%

Minden nőies, amitől megilletődnél egy férfin:D

A szabásuk teszik nőiessé a farmert, pólókat, zakókat, ingeket is.

Ez farmer, de nem férfi farmer, hanem női, amit ha egy pasi venne fel, megbámulnák és kérdeznék, hogy miért van rajta női ruha. Ugyanez fordítva, és ugyanez felsővel is. Mit keresne karcsúsítócsík meg mellvarrás mondjuk egy férfi ingen?:D

A női ruhák nőiesek, ezek pedig mind azok;)

Mindig a női ruhákat tartották nőiesnek, ezek pedig nőiesek. Egyébként tökre nem laza, és tökre nem kényelmes a farmer(a jó minőségű), nem nyúlik például, én nem szívesen hordom. Főleg ezt a mostani magas derekús divatot nem találom kényelmesnek, a vastag, merevebb farmer anyagával kb bebörtönöz és bele is izzadok, nem jó benne leülni sem.

Amiket linkeltem, csinos, nőies ruhák farmer+felső kombóval. Egy szava nem lenne az anyukájának egy ilyen képre sem, hogy ezek nem nőiesen öltöztek fel. Szerintem a rosszízlést nem bírja, mint én, bár én sosem aláznám meg így a lányom, főleg nem a párja előtt.

Használj jóízlést, mert ez nem nőies: [link]

Ez viszont az: [link]

2023. máj. 7. 07:12
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Legközelebb ne nyeld le, hanem vágj vissza.

Ha azt mondja nem tudsz nőiesen öltözni, mondd neki ezt:

"Látom, te meg még mindig kötelességednek érzed, hogy másokat irányíts!"

2023. máj. 7. 07:17
 14/27 anonim ***** válasza:
96%

Mondjuk én itt közöltem volna vele, hogy ez volt az utolsó alkalom, hogy jöttem.

Bár a leválás a költözésem pillanatában megtörtént, ugyanis azóta nem vagyok hajlandó huzamosabb időt eltölteni a saját mostohámmal - pontosan az ilyen beszólások miatt.

2023. máj. 7. 07:19
 15/27 anonim ***** válasza:
6%

12!

Egyik sem nőies. A különbség q kettő között, hogy az első képen egy átlagos nőként abrazolt modell látható, a másodikon meg egy trendi modell.

2023. máj. 7. 07:20
 16/27 anonim ***** válasza:
77%

Tehát a kérdés, hogyan kellene megfelelned valakinek, akit ritkán látsz? Van ennek értelme?

Ha igen, őt kérdezd.

Mert amúgy ez nem nőies öltözködés kérdése, ha nem divatosé: van olyan testalkat, amelynél egy farmer és egy póló a legideálisabb. Ettől még persze amolyan "antidivat".

2023. máj. 7. 07:22
 17/27 anonim ***** válasza:
70%

Smink, szoknya/testhez álló ruhák, magassarkú, hosszú haj.

A hosszú haj elengedhetetlen. Nálam legalábbis mindig az volt a "nőietlen" mások szerint, hogy rövid a hajam.. Sminkelhettem, hordhattam ruhát, akármi.. A haj volt a lényeg. Hát b+ majd csináltatok hajbeültetést hogy dús, hosszú hajam legyen.

2023. máj. 7. 07:39
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

17! Egy rövid haj is lehet nőies, nőiessé teheti a viselőjét.

Meg aki szép, magabiztos, az lehet szakadt cuccban is, abban is csini lesz.

Nem egyes sztereotípiák határozzák ezt meg!

2023. máj. 7. 08:19
 19/27 anonim válasza:
100%
A 38 évem során 2 évet öltözködtem nőiesen. 14-16 éves koromig, mert kollégiumba kerültem,ahol minden csaj csinos volt,sminkelte magát stb... De aztán rájöttem,hogy az nem én vagyok. Nekem a kényelem,és az,hogy ne másoknak feleljek meg,fontosabb. És ferjem is lett,gyerekeim,és állásom is. Pólóban,melegítőben. Persze vannak alkalmi ruháim,amiket hordok is,ha olyan helyre megyek. A lényeg,öltözködj úgy,ahogy neked jó. Ne másoknak akarj megfelelni. Ez a te életed. Neked is csak egy van belőle.
2023. máj. 7. 08:33
 20/27 anonim ***** válasza:
97%
Múltkor a belvárosban láttam egy teljesen kopasz lányt, talán valami modell volt, nem tudom, de esküszöm nála csinosabbat, nőiesebbet ritkán láttam még. Talán mégsem a haj teszi.
2023. máj. 7. 08:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!