Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Az MBT cipők mennyire tartósak...

Az MBT cipők mennyire tartósak? Megtérül-e a többiekhez képest magasabb ár?

Figyelt kérdés

Meddig szoktak ezek a cipők tartani saccra km-ben vagy lépésben? Volt már 1 2 fajta gördülő cipőm, de harmad negyed ilyen áron, volt ami 3 hetet, volt ami fél évet tartott.

Kinek van ezzel tapasztalata?

Nem leárazott-outlet-stb akarok venni, az ilyen dolgokkal többnyire rosszul jártam. Legyen pl ez itt:

[link]

++ szövet, így valószínűleg jól tisztítható, szellőzik, strapabíró (viszont extra réteget az ujjaknál nem látok, ami nem tetszik)

++ mintha varrott és nem ragasztott lenne a talp

-- nem tetszik a sarokrészen a bőr rész, az nekem mindig hamar szétszakad.

2023. ápr. 1. 18:25
 1/1 anonim ***** válasza:
Nekem 2 év alatt elérett a gumi a talpában a sarkénál és kipukkadt, leeresztett a gumitalp. A 2 év alatt kb 3,4 alkalommal viseltem. Nagyon jó, kényelmes, de ettől azért többre számítottam. Álltában elérett, tönkrement.
2023. ápr. 2. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!