Nyáron megyek majd férjhez és elkezdtem menyasszonyi ruhát keresni. Eddig egy szalonban voltam és fel is próbáltam ami legjobban tetszett ott. Szerintetek mennyire előnyös vagy hátrányos ez a ruha nekem?Mint látjátok sajnos nem vagyok egy model alkat
Figyelt kérdés
És bizonytalan vagyok. Őszinte válaszokat várnék és előre is köszönöm! 24 vagyok ha ez számít. [link] 2023. márc. 31. 16:33
32/37 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik.A bulin lehet tényleg kényelmetlen lesz egy kicsit.A fátyol is szép,illik a ruhához.
33/37 anonim válasza:
A ruha is szép és te is, de szerintem előnytelen neked a sellő fazon a derék-csípő arányod miatt. A-vonalú ruha jobb lenne.
34/37 A kérdező kommentje:
33: Felpróbálok majd egy olyat bár az A vonalú ruhák annyira nem tetszenek.
2023. ápr. 3. 17:05
35/37 A kérdező kommentje:
32: A bulin mi miatt lenne kényelmetlen szted? Semmiképpen sem szeretnék átöltözni a ceremónia után.
2023. ápr. 3. 17:07
36/37 anonim válasza:
szerintem tökéletes és nagyon gyönyörű!!<33
37/37 A kérdező kommentje:
36: Köszönöm! A szertartás utáni buliban szerinted is kényelmetlen lenne?
2023. ápr. 15. 14:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!