Nyáron megyek majd férjhez és elkezdtem menyasszonyi ruhát keresni. Eddig egy szalonban voltam és fel is próbáltam ami legjobban tetszett ott. Szerintetek mennyire előnyös vagy hátrányos ez a ruha nekem?Mint látjátok sajnos nem vagyok egy model alkat
Figyelt kérdés
És bizonytalan vagyok. Őszinte válaszokat várnék és előre is köszönöm! 24 vagyok ha ez számít. [link] 2023. márc. 31. 16:33
21/37 A kérdező kommentje:
14: Igen még itt ott kéne szabni rajta egy kicsit, ezt mondták is a szalonban.
2023. márc. 31. 21:10
22/37 A kérdező kommentje:
18: Köszönöm szépen!
2023. márc. 31. 21:12
23/37 anonim válasza:
19
A ruha eleje, a minta miatt, bár ha jól látom kicsit a hátulja is olyan mintájú, meg a fátyol végére gondoltam. A minta miatt nekem valahogy függöny jut róla eszembe. De nem azt mondom ezzel, hogy nem lesz jó ruha. :)
Amúgy is, sokak szerint szép.
24/37 A kérdező kommentje:
23: Igen valóban olyan függönyös hatású picit de sztem egy menyasszonyi ruhánál ez nem hátrány. Nem?
2023. márc. 31. 21:56
25/37 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép és jól áll 😊
26/37 anonim válasza:
A ruha nagyon szép de az én véleményem szerint nem illik az alakodhoz, túl szoros...vagy csak azért tűnik úgy, mert látszik, hogy nem a te méreted. Az ilyen ruha annak áll a legjobban akinek nincs pocakja.
27/37 anonim válasza:
24
Nem, nem hátrány, hogy mintás, sok ilyen menyasszonyi ruha van, csak arra mondom, hogy nekem nem tetszik. De ez csak az én véleményem. Az a fő inkább, hogy hogyan érzed magad benne.
28/37 A kérdező kommentje:
25: Köszönöm és 26-nak is!
2023. márc. 31. 23:31
29/37 anonim válasza:
Szerintem csípőben nem előnyös ez a fazon, bocsi. Kevesbé passzos, A-vonalú szoknya jobb lenne, valami érdekesebb dekoltázzsal. Egyébként szép ruha, de ne ragadj le az elsőnél.
30/37 A kérdező kommentje:
29: Köszönöm neked is! Kérek időpontot még egy másik szalonba is majd. A fátyol maradhatna ez?
2023. ápr. 1. 10:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!