Férfi sárga arany pecsétgyűrű (fekete sávval) viselése a balkéz kissujján szerintetek szép, státusszimbólum vagy inkább egy mára már elavult szokás ? 36 F
Figyelt kérdés
Jobb kezemen a jeggyűrűm van.
Imádom őket, de érdekelne milyen hatást vált ki másokból.
36F
2023. márc. 30. 07:34
21/24 anonim válasza:
Nekem tetszik. Sot jobban tetszene valami antik arany pecsetgyuru onix(fekete) ba foglalt briliansokkal.
En is hasonlo miatt hordok aranygyurut,mert mashogy kezelnek.
N/40
22/24 anonim válasza:
"Nem tudom, de másképpen néznek rám, és megfontoltabban beszélnek velem ha velem van a gyűrűm"
Én is másképpen nézek azokra és megfontoltabban beszélek azokkal, akik ilyesmit viselnek. Lassabban beszélek, tőmondatokban, és nem használok idegen szavakat... És már a 70-es, 80-as években is gáz volt.
23/24 anonim válasza:
#21: Bakker, te nő vagy, az TELJESEN más!
24/24 anonim válasza:
Semmi baj ezzel kérdező, viseld nyugodtan. Imádom egyébként, hogy egy nap leforgása alatt proli is lettél emiatt, romás stb
Az emberek hajlamosak apró dolgokat is tultolni 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!