Férfi sárga arany pecsétgyűrű (fekete sávval) viselése a balkéz kissujján szerintetek szép, státusszimbólum vagy inkább egy mára már elavult szokás ? 36 F
Jobb kezemen a jeggyűrűm van.
Imádom őket, de érdekelne milyen hatást vált ki másokból.
36F
Én ragaszkodni fogok hozzá, mert imádom.
Családi eseménnyel kapcsolatban vettem és azóta hordom.
Sajnálom hogy a társadalom jelenleg ezt nem igazán fogadja el, remélem egyszer újra divatba jön.
Igazán nem értem az ilyen kérdéseket!
Ha elöre eldöntötted, hogy te hordani akarod, méghozzá ilyen visszataszító módon, akkor miért érdekel mások véleménye????
Az érdekelt másokból ez milyen érzéseket vált ki.
Hasznos volt megtudni, és érdekes mert én azt tapasztaltam hogy az emberek legalább kicsit státuszt tulajdonítanak nekem a gyűrű miatt, én ezt éreztem mindig.
De akkor ezek szerint egyszerre ízléstelennek is tartják.
És értsd meg hogy a pecsétgyűrűt tradicionálisan kisujjon viselték.
Azt hiszem a püspökök mutatóujjon.
Gyűrűsujj a jeggyűrű helye.
El sem tudom képzelni, kinek imponálhat egy pecsétgyűrű 2023-ban Magyarországon. Akkor már egy rendes karóra sokkal inkább tud státuszszimbólum lenni.
(A feleségeddel pedig nem JEGben jártatok az elJEGYzés után, ugye? Ezért hívják JEGYgyűrűnek.)
Egyébként ez egy ujjvastagságú, kisméretű pecsétgyűrű, nem érzem annyira tolakodónak. Pont attól lesz kevésbé hivalkodó ha a kisujjadon viseled.
A 70-es, 80-as években még óriási divat volt egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!