Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Férfi sárga arany pecsétgyűrű...

Férfi sárga arany pecsétgyűrű (fekete sávval) viselése a balkéz kissujján szerintetek szép, státusszimbólum vagy inkább egy mára már elavult szokás ? 36 F

Figyelt kérdés

Jobb kezemen a jeggyűrűm van.

Imádom őket, de érdekelne milyen hatást vált ki másokból.

[link]

36F

2023. márc. 30. 07:34
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
83%
Nagyon visszataszító
2023. márc. 30. 10:23
 12/24 A kérdező kommentje:

Én ragaszkodni fogok hozzá, mert imádom.

Családi eseménnyel kapcsolatban vettem és azóta hordom.

Sajnálom hogy a társadalom jelenleg ezt nem igazán fogadja el, remélem egyszer újra divatba jön.

2023. márc. 30. 10:34
 13/24 anonim ***** válasza:
84%

Igazán nem értem az ilyen kérdéseket!

Ha elöre eldöntötted, hogy te hordani akarod, méghozzá ilyen visszataszító módon, akkor miért érdekel mások véleménye????

2023. márc. 30. 11:01
 14/24 A kérdező kommentje:

Az érdekelt másokból ez milyen érzéseket vált ki.

Hasznos volt megtudni, és érdekes mert én azt tapasztaltam hogy az emberek legalább kicsit státuszt tulajdonítanak nekem a gyűrű miatt, én ezt éreztem mindig.

De akkor ezek szerint egyszerre ízléstelennek is tartják.

2023. márc. 30. 11:31
 15/24 A kérdező kommentje:

És értsd meg hogy a pecsétgyűrűt tradicionálisan kisujjon viselték.

Azt hiszem a püspökök mutatóujjon.

Gyűrűsujj a jeggyűrű helye.

2023. márc. 30. 11:37
 16/24 anonim ***** válasza:
35%

El sem tudom képzelni, kinek imponálhat egy pecsétgyűrű 2023-ban Magyarországon. Akkor már egy rendes karóra sokkal inkább tud státuszszimbólum lenni.

(A feleségeddel pedig nem JEGben jártatok az elJEGYzés után, ugye? Ezért hívják JEGYgyűrűnek.)

2023. márc. 30. 11:45
 17/24 A kérdező kommentje:
Nem tudom, de másképpen néznek rám, és megfontoltabban beszélnek velem ha velem van a gyűrűm. Nem mindig, de általánosságban ezt tapasztalom.
2023. márc. 30. 11:51
 18/24 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan viseld csak! Nem árt, ha megfontoltabbak az emberek :)
2023. márc. 30. 14:01
 19/24 anonim ***** válasza:
73%
Nekem nem tetszik, és mivel itthon az arany ékszer, pláne férfin nagyon a romákkal folyt egybe, ezért pont hogy inkább alacsonyabb státuszra utal. De ha neked tetszik, az a lényeg, nem kell beállni a sorba. Jó ha van saját stílusod.
2023. márc. 30. 19:15
 20/24 A kérdező kommentje:

Egyébként ez egy ujjvastagságú, kisméretű pecsétgyűrű, nem érzem annyira tolakodónak. Pont attól lesz kevésbé hivalkodó ha a kisujjadon viseled.

A 70-es, 80-as években még óriási divat volt egyébként.

2023. márc. 30. 19:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!