Férfi sárga arany pecsétgyűrű (fekete sávval) viselése a balkéz kissujján szerintetek szép, státusszimbólum vagy inkább egy mára már elavult szokás ? 36 F
Figyelt kérdés
Jobb kezemen a jeggyűrűm van.
Imádom őket, de érdekelne milyen hatást vált ki másokból.
36F
2023. márc. 30. 07:34
A kérdező szavazást indított:
Igen, egy jóképű férfi sármját emeli
Nagyon jó státusszimbólum
Elavult ékszertípus, modern férfi ilyet nem visel
26 szavazat
1/24 anonim válasza:
Engem nőként taszítana. Ízléstelennek találom, főleg kisujjon.
2/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, pecsétgyűrűt klasszikusan kisujjon kell viselni...persze ettől sokan eltértek. :)
2023. márc. 30. 07:52
3/24 anonim válasza:
Férfin szerintem karikagyűrűn és karórán kívül ékszernek helye nincs!
4/24 anonim válasza:
Sokra mehetsz a státuszoddal, ha idegenek megerősítése kell, mert belül nem vagy rendben magaddal.
5/24 A kérdező kommentje:
#4: Másképpen viszonyulnak hozzád. Nem megerősítés kell.
Egyszerűen számomra előnyösebben kezelnek, ha úgy érzik hogy van egy státuszom. Tapasztalat.
De ez nem feltétlen (csak) a gyűrű miatt van.
2023. márc. 30. 08:16
7/24 anonim válasza:
Maga a gyürü sem tetszik, d a kisujjon viselés tipikus proli szokás, hagyományosan a gyürüsujjon viselték, akinek volt pecsétje - ugyanis a pecsétgyürü pecsét (vagy esetleg monogram) nélkül csak bohóckodás.
8/24 A kérdező kommentje:
A brit uralkodó III. Károly is a kisujján viseli a pecsétgyűrűjét.
Ő csak nem proli azért :D
Egyébként pedig nem szeretem ezt a kifejezést.
2023. márc. 30. 08:46
9/24 anonim válasza:
#5: Természetesebben másként, általában előnyösebben kezelnek, ha úgy gondolják, hogy van egy státuszod. A gyűrű viszont az én szememben épp hogy rossz pont ebből a szempontból.
10/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen hogy kiigazítottatok :)
Viszont a 7 estől ez a prolizás nem szép dolog, akkor sem ha nem rám értette.
2023. márc. 30. 09:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!