Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Gáz, ha egy férfinak/nőnek...

Gáz, ha egy férfinak/nőnek kilukad, lyukas zoknit visel?!

Figyelt kérdés
Valamennyire házibulikon vagy ismerősöknél ahol kötelező levenni a cipőt, szoktam észre venni, és néhányan szégyellik, hogy kilukadt, lyukas zokniban van ezért eltakarják valahogy a részt a lyuknál, engemet nem zavar, ha valakinek kilukadt. másokat ez mennyire zavarja ha a partnere vagy családtagján lyukas zokni van rajta, ez milyen gyakorisággal fordul elő hogy lyukas lesz a zokni? Persze ugyan meg lehet varrni ha valaki nem akarja kidobni a mai árak mellett, de többség kidobja.

2023. márc. 27. 15:51
A kérdező szavazást indított:
Ritkán kilukad.
Gyakran kilukad.
Mindig,Sűrűn kilukad.
Nem fordul elő..
20 szavazat
 1/10 A kérdező kommentje:

Illetve olvastam róla, asszem itt hogy egy család volt vásárolni cipőt, a család egyik tagja lyukas zokni volt, és az anyuka háklis volt erre, és erre néhány pár zoknit kapott...

Minden esetre köszönöm a válaszókat majd..

2023. márc. 27. 15:53
 2/10 anonim ***** válasza:
46%
Egyfolytában kilukadt zokniban járok. Nem is igazi zokni, amin nincs luk. Még a harisnyám is lukas. Ha a férjemnek veszek zoknit, azt is addig nem adom oda neki míg nem vágok rá lukakat.
2023. márc. 27. 16:05
 3/10 anonim ***** válasza:
32%
Nagyon ritkán megyek idegenhez, vagy jön hozzám valaki, így nem érdekel a téma. Dokihoz menni azért figyelek, hogy rendben legyen, de még pl.: munkahelyre is felveszem a lyukast, úgysem kell levenni a cipőt és tsi.-t.
2023. márc. 27. 17:25
 4/10 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem az. Nagyon sokat elmond az emberről, hogy ha valamit nem látnak, abban igénytelenkedik.

Az nyilván nem ciki, ha reggel felvetted normálisan, és napközben elszakadt.

Amúgy ha kilyukad egy zoknim, azt simán felhasználom akár ahhoz, mikor csak hajtövet mosok, abba csavarom a hajam, vagy alvás alatti hajgöndörítéshez is tökéletes.

2023. márc. 27. 20:01
 5/10 NTBS ***** válasza:
Ha nem tud róla nem baj. Ha tud az már érdekes kérdés.
2023. márc. 29. 17:23
 6/10 anonim ***** válasza:
ilyen kérdés már volt. nem szokott kilyukadni a zoknim, max a talpán szokott megkopni. ha meg feltünősködni akarok akkor az öt ujjas zoknimet veszem fel :) azt mindenki jól megnézi
2023. márc. 29. 19:04
 7/10 anonim ***** válasza:
#2 jogos, az összes zoknimon van egy nagy lyuk. ott dugom bele a lábam :)
2023. márc. 29. 19:05
 8/10 anonim ***** válasza:
92%
Hát, nem tudom, én sosem járok lyukas zokniban. Nem is nagyon szokott kilyukadni. A lábkörmömet is ápolom, nem hegyes, nem túl hosszú, nem lyukad tőle a ki a zoknim. Ha mégis kilyukadna, kidobnám, nem venném már fel. Szerintem ez igénytelenség. Óvodapedagógus vagyok, nem tudom, mit szólnának a gyerekek, vagy a szülők, ha kikandikálna a lábujjam…
2023. márc. 29. 20:31
 9/10 anonim ***** válasza:
azt mondanák: Naruto
2023. márc. 30. 01:09
 10/10 hosszúhajú ***** válasza:
teljesen attól függ hogy női nejlonharisnya vagy pamut zokni. ha egy pamut zokni kilukad, azt észreveszed és sok sok idő. a női nejlonharisnyák teljesen más kategória. felveszed újként és wc-zésnél beleakad a körmöd ( pedig enyém rövid ) és kész, lukas, ki se tudod cserélni. vagy csak simán beleakad valamibe a lábánál, pl a táska éle stb, és máris fut a harisnya, nejlonzokni, akkor is ha aznap vetted fel, akár csak egy órája. szóval ilyen minden nővel előfordul. az tök más, ha lukasan veszed fel, vagy pamut zokni, amin azért lehet látni hogy ki fog lukadni, nem úgy mint egy vékony nejlonharisnya ami puff... és lukas. le se kell venni a cipőt, az egész villamos látja hogy fut egy szem a harisnyámon végig. kivédhetetlen női baleset.
2023. jún. 15. 00:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!