Szerintetek egy férfinak vagy egy nőnek származik nagyobb előnye és lesz nagyobb sikere a másik nemnél ha jó külsővel rendelkezik? (Arc, szem test, frizura, minden beleértve)
Szerintetek egy jó csajnak vagy egy jó pasinak lesz nagyobb haszna a másik nem körében?
Nemeteket légyszi írjátok oda.
Inkább az a durva hogy a kevésbé jól kinézők alárendelődnek a szépeknek!
Nemtől függetlenül nagy előny!
Szerintem is inkább a nőknek, de ha mindenképp dönteni kéne, akkor a 4- el értek eggyet.
Ha valaki jól néz ki, tehát férfi létére jóképű, nő létére meg szép, akkor az mindenképp előny.
Én azt látom a környezetemben, hogy a jó pasiknak, és a csinos, szép nőknek nincs gondjuk a társkereséssel.
Illetve persze néha van, de az azért van, mert nagyon válogatnak.
De végülis megtehetik, ha jól néznek ki, úgyhogy nincs ezzel probléma.
40 az semmi.
Szerintem még akár 50 főlött is, ha valaki odafigyel magára.
Borzasztó fontos mindkét nemnél, hogy ne legyen drasztikus elhízás, egészséges étkezés, esetleg egy kicsi sport, ha bírjàk az izületek.
Hölgyeknek egy jó minőségű éjszakai és nappali arckrém, jó hajviselet.
A férfi itt már sokat nemtud tenni, max odafigyel magára, nem züllik le, tisztességes életet él.
Ezekkel az irányvonalakkal még 50 körül is lehet jól kinézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!