A kövér lányok nagyrésze miért jár lila színű ruhákban?
Szinte minden nap látok nagyon sok kövér lányt LILA színű ruhákban és fogalmam sincs hogy miért.
Persze a normális testsúlyú nők is vesznek fel lila színű ruhadarabokat néha,de az más.
Szerintem már másnak is feltünt ez a jelenség,de legyetek figyelmesek kicsit és meglátjátok hogy igazam van!
Aki tudja ennek az okát az írja le nekem mert nagyon kiváncsi lennék rá!
Miért ? Csak a vékonyak kiváltsága a lila ?
Amúgy meg azért, mert nagy divat szín, persze lehet az egyén kedvenc színe is, amit szeret hordani.
Ezt akarom megtudni én is...
De nap mint nap a kövér lányok nagyrészét lila színű pulcsiban látom,de lehet hogy ez csak erre felé divat.
De ne értsetek félre,nem mindenki kövér aki lila szín ruába van.
A lila a kielégítetlen öregasszonyok színe :D
Vicc, de tényleg ezt mondják.
Amúgy gondolom nem minden ducibb lány hord lilát, szóval szimplán ráállt a szemed ilyenekre :)
utolsó:
nincs baja a lila színnel csak észrevette, hogy akiket látott molettebb alkatúakat azok lilában járnak összefüggés:NINCS
Szerintem azért mert a sötét színek soványítanak, de azért a fekete olyan gyászos, meg ez most divatszín
az az öregasszonyos nagyon jóóóXD
Van benne valami lehet hogy tényleg azért hordják mert soványít.
Öszintén egy nagyon kövér csajon ez nem nagyon segít,de fő az optimizmus.
Köszi midnenkinek válszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!