16éves srác nyáron milyen ruhákban járjon?
Figyelt kérdés
szerintetek okés az ilyen rövid short, farmershort, és..kicsit ilyen feszülősebb..sokkal kényelmesebb mint a hosszabb nacik
vagy szerintetek milyen ruhákat vegyek?
2011. jún. 17. 15:49
1/23 anonim válasza:
halásznaci, bermuda, trikó, póló, tornacipő
2/23 A kérdező kommentje:
rövidebb naci nemjó?
vagy az túl lányos?
2011. jún. 17. 15:58
3/23 anonim válasza:
Ami neked tetszik. Nem igaz nincs semmi egyéniséged.
4/23 anonim válasza:
Jó a rövidnadrág is, a lényeg, hogy jól érezd magad benne.
5/23 A kérdező kommentje:
van egyéniségem..csak állítólag b*zis..
mivel nem utálom ha szőrös vagyok, ezért nincs egyáltalán..festem a hajam stb..
szerintem ez igényesség, mások szerint b*zis..
2011. jún. 17. 16:02
6/23 anonim válasza:
Valamennyire tényleg b*zis. Attól lehet igényes valaki hogy a lábszárán van egy kis szőr stb. Sőt a lányoknak sem jön be a nagyon sima láb.
7/23 A kérdező kommentje:
elírtam bocsi.szóval utálom ha szőrös vagyok,és nincs egy szál sem. és nem is lesz nemsokára (végleges szőrtelenítés) lehet ezért melegnek gondolnak de én utálom hogy végigsimítom a kezem és olyan rossz érzés :S pedig nincs sok, és vastag..de brrr :S
2011. jún. 17. 16:11
8/23 anonim válasza:
figy,vehetsz rövidnacit ,de ne legyen feszülős,és lehetőleg ne farmert..az tenyleg b*zis...vmi lazát..probalok ketresni valamit:)
9/23 anonim válasza:
10/23 anonim válasza:
Amiben jól érzed magad. :)
Különben meg én az atlétatrikót bírom a fiúkon...na nem ám azt az agyoncsicsázottat, hanem az egyszerű fehéret. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!