10 éves kiscsaj esetében nevetséges vagy szánalmas egy sokat látni engedő haspóló? Szexinek akar látszani benne? ÉS KINEK? A pedóknak? mert más ki néz meg egy 10 éves kiscsajt „úgy“?
Figyelt kérdés
2023. márc. 11. 21:45
11/19 anonim válasza:
25 éve is volt haspóló.És nem ilyen bő rongyok,hanem mell alatt végződő,szűk felsők.A kutyát nem érdekelte mi van rajtunk.Kamaszként az átlátszó vagy csipke felsőket csak melltartóval hordtuk.Most meg mindenki fel van háborodva rajta.
12/19 anonim válasza:
Azt amúgy felfogtad, hogy egy 10 éves kislányról úgy írtál, mintha egy kis r*b*nc lenne? Nem is értem hogy jut eszedbe ilyen, de nagyon gáz. Nyilván nincs olyan célja a haspólóval, hogy elcsábítson valakit, mivel még azt sem tudja, hogy mi fán terem a szexualitás, még épp csak kezd átlépni a tinikorba. Csak azt követi amit lát, kipróbál dolgokat. A médiából mindenhonnan a nők túlszexualizálása ömlik a gyerekekre is... A probléma inkább ez.
13/19 anonim válasza:
Egy 10 éves kislány kötve hiszem, hogy tudatosan akar szexi lenni, pláne a pedofilok előtt! Inkább az lehet, hogy "nagylányos" kinézetet akar magának és látja hogy a nála idősebbeken ilyen van.
15/19 anonim válasza:
Hát szerintem ez inkább a te problémád mert normális ember esetében egy gyerek hasa semmiképp sem szexi. Ha neked erről ez jut eszedbe az elég beteg. Gyerekkoromban mi is feltűrtük a sima pólót mert a nagyobb lányok haspólót hordtak és mi is menők akartunk lenni mint ők. Egy 10 évesnek legjobb esetben anyuka elmagyarázta hogy az ismeretlen bácsival nénivel nem állunk szóba, fogalma sincs még a pedofíliáról meg általában a szexualitásról ilyen szinten.
16/19 anonim válasza:
Miért nevezed gáznak a haspólót?
Abból gondoltam, hogy irigykedsz, mert te nem hordasz ilyet pl. mert nincs meg hozzá az alakod, vagy szégyenlős önbizalomhiányos vagy, más meg egy simán hordja.
Egyébként bocsi, de nem gáz a haspóló, inkább a te felfogásod ehhez a gáz.
17/19 anonim válasza:
‘91-ben születtem. Alsós koromban imádtam a haspólót. Senkinek nem akartam tetszeni, csak “menőnek” tűnt.
18/19 anonim válasza:
Szerintem meg még leginkább a 10 éves gyerekeknek áll jól a haspóló. Egy nőnek már nőiesebb testfelépítése van, nagyon ritka akinek teljesen lapos a hasa. 12 évesen még én is felvettem a haspólót, ma hiába vagyok vékony de már nem merem.
19/19 anonim válasza:
Visszagondolva volt egy haspólóm amin egy cseresznye volt 🙂 épp az volt kényelmes és tökre nem érdekelt hogy esetleg valaki csúnyán néz rám miatta, ennyi idősen még nem akar az ember tetszelegni + akkoriban még nem volt téma és nem voltak ennyire szexualizálva a gyerekek. Nincs semmi rossz egy haspólóban. Aberráltak mindig voltak és mindig lesznek, ne ez adja már meg a mércét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!