Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 10 éves kiscsaj esetében...

10 éves kiscsaj esetében nevetséges vagy szánalmas egy sokat látni engedő haspóló? Szexinek akar látszani benne? ÉS KINEK? A pedóknak? mert más ki néz meg egy 10 éves kiscsajt „úgy“?

Figyelt kérdés
2023. márc. 11. 21:45
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
67%
Mit érdekel téged? Majd ha lesz saját gyereked, annak nem engeded.
2023. márc. 11. 21:47
 2/19 A kérdező kommentje:

"Mit érdekel téged? "

Akkor újra felteszem a kérdést. Konkrétan KINEK(kiknek...) akar tetszeni benne? Mert ha utcára megy benne, sőt még a face it fotók tömegét tölti fel magától akkor valakiknek tetszeni akar benne.

És ugyan KIKNEK? Kinek szól az előadás?

2023. márc. 11. 21:49
 3/19 anonim ***** válasza:
91%

A 10 évesek még csak próbálgatnak mindent, keresik a stílusukat. Egyik nap haspóló, másnap 3 számmal nagyobb fiúpulóver.

Cuki időszak ez. Én volt, hogy fésülködni sem akartam, máskor meg még a körmöm is kifestettem.

Ne akarj többet belemagyarázni, mint ami.

2023. márc. 11. 21:51
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném, hogy erről lenne szó, egyszerűen csak ezt látja a nagyobbaknál, látja, hogy most ez a trendi és ezért ő is ezt akaja utánozni. Kb. mint mikor egy kisgyerek próbálgatja az anyukája ruháit. Nem hinném, hogy tetszeni akarna másoknak, csak úgy érzi, hogy ebben ő is menőbb.
2023. márc. 11. 22:04
 5/19 Metionin ***** válasza:
71%
Felnőttként sem mindenki hord haspólót csak azért, hogy másoknak tetsszen. Van, aki szimplán jól érzi magát benne. Egy 10 évesnek ez menő, nagylányos, nyáriszünet-szabadság feeling. A 10 évesek amúgy már öregnek számítanak a pedóknál, ők a teljesen serdületlen, gyerekes gyerekekre buknak.
2023. márc. 11. 22:20
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom ő is nagynak akár tűnni és ezért veszi fel.
2023. márc. 11. 22:31
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Próbál divatozni, teljesen rendben van. Te mit hordtál ennyi idősen, zsákruhát?

A barátnőinek akar legfeljebb tetszeni benne.

2023. márc. 11. 23:19
 8/19 anonim ***** válasza:
7%

Inkább bosszantó, már az is, hogy ekkora gyerekeknek gyártanak ilyet!

Az én lányom 9,5, évek óta nem találok rá rendes rövidnadrágot sem, mert csak tapadósak és picsagatyák kaphatóak, ezeket meg nem adom rá! (úgyhogy a hosszban kinőtt nadrágjai vannak mindig levágba)

A haspóló a másik, abból is nagyon sok van már, mondjuk ez is alapból minden korosztálynak gáz

2023. márc. 11. 23:59
 9/19 anonim ***** válasza:
90%

Komolyan, te tényleg azt hiszed, hogy egy 10 éves azért öltözködik, hogy szexi legyen? Na, te se az eszedről vagy híres, az már biztos.

Utánozza az idősebbeket, legfeljebb, semmi több.

Ezért utálom sokszor a felnőtt világot, mert minden nem létező dolgot belelátnak (bele akarnak látni) sokmindenbe, sok ártatlan dologba.

Irigykedsz az utolsó mondatoddal?

2023. márc. 12. 06:34
 10/19 harebell ***** válasza:
100%
Amikor én voltam gyerek, pont divat volt a haspóló. Az égvilágon senkinek nem akartunk tetszeni benne, max egymásnak, egyszerűen menő volt. Nem szabad egy gyerekre kivetíteni egy felnőtt női gondolkodást, hogy szexi akar lenni stb, nem így állnak hozzá.
2023. márc. 12. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!