Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Akinek köldökpiercingje van...

Akinek köldökpiercingje van az csak hasvillantós pólóban járhat ezentúl?

Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm mondta, hogy akar köldök piercinget, mondom, hogy azt én is, erre kérdezi, hogy nekem aztán minek, hiszen mindig pólókban járok. Akinek van egy köldökpiercingje az csak haspólóban járhat? Milyen hülye felfogás ez? Akinek meg pl. van fülbevalója, annak csakis rövid haja lehet, hogy mindenki lássa vagy mi?

2017. máj. 9. 15:37
 1/6 anonim ***** válasza:
94%
Hülyeség. Némelyik köldök pc-s lánynak akkora bele van,hogy nem is tudom minek csináltatott..
2017. máj. 9. 15:39
 2/6 anonim ***** válasza:
91%
Bele sem merek gondolni, hogy mi van akkor, ha valakinek intim piercingje van ilyen felfogással.
2017. máj. 9. 15:41
 3/6 A kérdező kommentje:
Hát igen. :D
2017. máj. 9. 15:41
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy, nekem is van max 1szer egy hónapban van rajtam hasvillantós ha meleg van. Ha menőségből csináltatod akkor már legyen kint de ha azért mert tetszik akkor nem kell mindig mutogatni.
2017. máj. 9. 15:44
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Az ismerősöd csak divatember. Aki valóban akar, az magának akarja, nem másnak. A nyelvékszeresek sem nyitott szájjal, vagy lógó nyelvvel mászkálnak. Az a felfogás, amit ő is tanúsít/használ/vall, az tényleg hülye. Járjon csak a téli mínusz 20-ban is, és tartsa meg a vele járó gondokat ;)

Szóval nyugodtan csináltass ;)

2017. máj. 10. 06:58
 6/6 A kérdező kommentje:
Már kész van és nagyon szeretem. 😁
2017. máj. 10. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!