Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Felvehetek "hasvillantós...

Felvehetek "hasvillantós topot", ha nem vagyok valami vékony?

Figyelt kérdés
Az alakom az átlagos kategóriába tartozik, ami azt jelenti, hogy van egy kis hasam és nem látszik ki a medencecsontom. Kiröhögnek, vagy megszólnak, ha felveszek egy kb. köldökig érő felsőt? Vagy ilyet csak a teljesen lapos hasúak hordanak?
2014. jún. 21. 12:08
 1/10 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem ilyen hasvillantósat inkább senki ne hordjon önmagában, max. strandra vagy otthonra.
2014. jún. 21. 12:12
 2/10 anonim ***** válasza:
78%
Mi lenne vele a célod? Jelezni, hogy úrihölgy vagy, akit az eszéért is lehet szeretni..?
2014. jún. 21. 12:19
 3/10 anonim ***** válasza:
78%
A hasvillantós top MINDENINEK közönséges! Mindegy hogy 40 kiló vagy 60!
2014. jún. 21. 12:35
 4/10 anonim ***** válasza:
81%

Jó ízlésű ember nem vesz fel ilyen úgy, hogy a hasa is kivillanjon, tehát nem gáz. Magas derekú nadrággal vedd fel vagy valami hasonlóval, szerencsére elmúltak már a 90-es évek. :D

Ha már a hasadat is mutogatod, az közönséges, és azt inkább csak kidolgozott, szép hassal kéne.

2014. jún. 21. 12:45
 5/10 anonim ***** válasza:
53%
Egyetértek, még vékonyak se hordjanak ilyen felsőt, mert tök közönséges..
2014. jún. 21. 12:51
 6/10 anonim ***** válasza:
2014. jún. 21. 13:47
 7/10 anonim ***** válasza:
95%

Leszögezem hogy semmi bajom a KIS női pocival szerintem aranyos.

De az még szerintem is röhejes hogyha a haspólóból egy kis hurkácska integet ki.

18/F

2014. jún. 21. 14:00
 8/10 anonim ***** válasza:
Inkább ne, mert nevetséges lesz, nem szép.
2014. jún. 21. 14:13
 9/10 anonim ***** válasza:
93%

Nekem kilátszik a medencecsontom, mégis van pocim, meg ha leülök hurkácska is :)

Szerintem mindegy, hogy teljesen lapos a hasad vagy átlagosan puha, ugyanúgy te döntöd el, felveszed-e. Ha ügyesen párosítod másokkal, egy magas derekú gatyával/szoknyával, egy inggel, stb, akkor stílusos hatást kelthet, de azt én se díjazom, amikor valaki felveszi egy csípőnadrághoz. Nem vagyokvékony, mégis van két haspólóm is, igaz az egyikből nincs ki a hasam, mert egy átlátszó anyag az eleje, csak átlátszik a pocim, a mellrészén meg egy vastagabb anyag, a másikból pedig vagy 5 centi ha kilóg, azt magas derekú farival hordom és imádom.

2014. jún. 21. 17:01
 10/10 anonim ***** válasza:
81%

Eddig egy lányt láttam, akin tényleg csodásan állt a hasvillantós top. Kb. 180 centi magas volt, nagyon vékony, nagyon kecses járása volt, magasderekú szövet nadrágot párosított egy vastagabb anyagú haspólóval, mozgás közben "villantott" a hasából. Természetesen nem a köldökét, azt szerintem még ő sem tudta volna megcsinálni úgy, hogy ne legyen közönséges és nevetséges. Így viszont nagyon szexi volt.

Totál tudta hordani.

A leírásod alapján neked nem ilyen az alakod, mint neki. Ezzel semmi baj nincs, de kérlek, ne erőltesd az ilyen felsőket. Valószínűleg úgy fogsz benne kinézni, mint a többi lány, aki erőlteti, pedig nem kéne: mint egy nagyra nőtt óvodás.

Értem én, hogy divat, de nem kell mindenben a divatot követni.

2014. jún. 21. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!