Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Jó ez a (férfi) úszónadrág,...

Jó ez a (férfi) úszónadrág, vagy nagyon gáz? Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

[link]

Jobban szeretem a profi szörfnadrágokat úszáshoz és strandhoz is, de most jön a nyár és barnuláshoz kellett valami jó, mielőtt még elindul a szezon és elhordják. Úgy döntöttem, hogy az unalmas színek helyett kicsit merészebbet veszek fel. Ezért kérdezem. Jó vagy nem.

Remélem nem törlik. Személyiségi jogokat nem sért, arc, sőt még az óra is ki van takarva nehogy felismerhető legyen, és fürdőruha. De ha letörlik pár óra múlva addig meg kapok pár szavazatot/ véleményt nekem az is jó.

Szóval milyen?

2023. márc. 10. 22:46
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Nekem nőként kifejezetten nem tetszik.
2023. márc. 13. 21:40
 22/26 A kérdező kommentje:
21: mert ez férfi nadrág, nem nőnek kell felvenni.
2023. márc. 13. 22:32
 23/26 anonim ***** válasza:
Férfin nem tetszik
2023. márc. 13. 22:34
 24/26 A kérdező kommentje:
Nekem sem tetszene egy nőn.
2023. márc. 13. 23:21
 25/26 anonim ***** válasza:
61%

23.

Nem kell odanézni!

Mi akik meg a fürdéshez megfelelő öltözékben vagyunk, élvezzük a komfortot amit egy úszónadrág nyújt, és nem a nők kedvéért fogunk díszelegni a strandon is.

2023. márc. 15. 14:35
 26/26 anonim ***** válasza:
64%

20.

A sok marhának a vizilabdások is búzák a pihent amerika seggnyalók szerint, mert onnan jön az eszetlen hülyeség.

2023. márc. 15. 14:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!