Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Nagy farkú srácok, strandra...

Nagy farkú srácok, strandra fel mertek "fecskét" venni?

Figyelt kérdés

Nyáron többször mentünk úszni munka vagy edzés után a strandra az egyik munkatársammal, akin mindig két úszógatya volt, egy hosszabb szárú, alatta meg egy "fecske" (a derekánál láttam, meg egyszer lecsúszott a felső gatya).

Fel nem tudtam fogni, hogy ez mire jó, gondoltam kisebb a közegellenállás és amikor rákérdeztem, mondta, hogy a fecskéből kiesne a farka, mert túl nagy és ez kellemetlen neki, nem akarja, hogy megszólják.

Ő szégyenlősebb fajta mondjuk, csak nekem ez így fura volt. A saját tapasztalatotok/véleményetek mi?

2018. okt. 2. 10:49
 1/9 anonim ***** válasza:
85%

Nem veszek fel, de nem ezért, hanem mert proli.

Másrészt én is hivalkodónak érzem, hogy kirakjam közszemlére a farkam.

Fiatal hülyegyerekként tetszett, hogy megnézik titokban a nők, de ma már nem érdekel.

2018. okt. 2. 10:57
 2/9 anonim ***** válasza:
76%

Nekem az alsónadrágomból is mindig kilóg egy idő után, ami nagyon zavaró. Ha nem figyelnék oda a strandon és fecske lenne rajtam, egyszer csak azt venném észre hogy himbálózik.

Tehát nem, nem vennék fel fecskét. A fürdőnadrágot amúgy is jobban szeretem.

23/F

2018. okt. 2. 11:11
 3/9 anonim ***** válasza:
74%
Én fecskét szoktam viselni, nem esik ki, a baj inkább az, hogy kicsit szűk és felül mindig elkezd kilátszani a szőr.
2018. okt. 2. 11:16
 4/9 anonim ***** válasza:
57%
Fecske úgy szorítja, hogy kibírhatatlan. Inkább rövid nadrág, de abban legyen háló, hogy takarja a merevedésem.
2018. okt. 3. 23:10
 5/9 anonim ***** válasza:
94%
fecskét hordok de figyelek hogy ne bujjon ki
2018. okt. 4. 08:48
 6/9 anonim ***** válasza:
A sima nadrág egészségesebb. És a többség -főleg a fiatalabbak- ma nem hord fecskét a strandokon.
2018. okt. 5. 16:30
 7/9 Mészáros Csaba () ***** válasza:
89%
Hasonló gondom van. Írjon már rám privát üzenetet, akinek szintén. Konzultálnék. Amúgy strandon mindenképp kell nekem is rá passzos fecske és úgy rá a laza fürdőgatya. :( Fura, de így biztonságos.
2019. jún. 21. 19:32
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Jó fecskét kell választani :D sehol nem találtam olyan, ami jó lenne, mindig elállt oldalt és be lehetett látni a zacsimhoz, ahogy eltartotta a farkam a fürdőnadrágot. Vízilabdás úszó, vagy egy széles fecske tökéletes, nekem azóta nem esik ki:D 22
2020. febr. 11. 12:41
 9/9 Xdddddd7 válasza:
En hosszú szárú nadrágot hordok.Így nem lóg ki.
2020. ápr. 27. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!