Nagy farkú srácok, strandra fel mertek "fecskét" venni?
Nyáron többször mentünk úszni munka vagy edzés után a strandra az egyik munkatársammal, akin mindig két úszógatya volt, egy hosszabb szárú, alatta meg egy "fecske" (a derekánál láttam, meg egyszer lecsúszott a felső gatya).
Fel nem tudtam fogni, hogy ez mire jó, gondoltam kisebb a közegellenállás és amikor rákérdeztem, mondta, hogy a fecskéből kiesne a farka, mert túl nagy és ez kellemetlen neki, nem akarja, hogy megszólják.
Ő szégyenlősebb fajta mondjuk, csak nekem ez így fura volt. A saját tapasztalatotok/véleményetek mi?
Nem veszek fel, de nem ezért, hanem mert proli.
Másrészt én is hivalkodónak érzem, hogy kirakjam közszemlére a farkam.
Fiatal hülyegyerekként tetszett, hogy megnézik titokban a nők, de ma már nem érdekel.
Nekem az alsónadrágomból is mindig kilóg egy idő után, ami nagyon zavaró. Ha nem figyelnék oda a strandon és fecske lenne rajtam, egyszer csak azt venném észre hogy himbálózik.
Tehát nem, nem vennék fel fecskét. A fürdőnadrágot amúgy is jobban szeretem.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!