Ez csak egy felvetés, botrányt kavarna ha így mennék ki strandra? (kép)
2014. aug. 20. 15:01
1/16 A kérdező kommentje:
Arra gondolok ha valakinek nagyon látszik a fanszőrzete.
(20 vagyok.)
2014. aug. 20. 15:02
3/16 anonim válasza:
Botrányt nem, de nyilván megbámulnának. Egyébként 20 éve nem volt divat a borotva viszont az ilyen fürdőgatyák igen. Akkor se volt belőle botrány, max hát mögötti összesugdolózás.
4/16 anonim válasza:
Ha a tested is ilyen hozzá, nem.
5/16 anonim válasza:
Le kell borotválni, aztán kész! :)
6/16 anonim válasza:
Nekem fel se tűnt a kilógó szőrzet, mert túl jóképű a fickó. Amúgy speciel engem tökre nem érdekel kinek milyen része, honnan lóg ki a strandon, ma már mindent lehet szerintem. Annak ciki, aki arra figyel, hogy figyelik-e, és milyen pofát vágnak mások hozzá
7/16 A kérdező kommentje:
Járok kondiba, sportos a testalkatom, de nem akarok csupaszcsiga lenni azért.
2014. aug. 20. 15:09
8/16 anonim válasza:
Nem kell magad leborotválni, ha nem akarod! Egyszerűen vegyél olyan fecskét/nadrágot, amiből nem lóg ki a fanszőrzeted, mint amilyen a képen a hátsó srácé.
9/16 anonim válasza:
...vagy csak húzd fel rendesen, mint a képen látható hátsó srác...
10/16 anonim válasza:
Szerintem kimondottan szexi ha az alak is megvan hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!