Jó ez a (férfi) úszónadrág, vagy nagyon gáz? Mit gondoltok?
Jobban szeretem a profi szörfnadrágokat úszáshoz és strandhoz is, de most jön a nyár és barnuláshoz kellett valami jó, mielőtt még elindul a szezon és elhordják. Úgy döntöttem, hogy az unalmas színek helyett kicsit merészebbet veszek fel. Ezért kérdezem. Jó vagy nem.
Remélem nem törlik. Személyiségi jogokat nem sért, arc, sőt még az óra is ki van takarva nehogy felismerhető legyen, és fürdőruha. De ha letörlik pár óra múlva addig meg kapok pár szavazatot/ véleményt nekem az is jó.
Szóval milyen?
Én is ezt mondom.
Lassan az a divat, hogy a csajok tangába mennek fürdeni a fiúk meg szoknyában.
A férfiasság teljes elrejtése, szinte szégyellése titkolása megy, mint régen ahogy a nők nem mentek be a vízbe csak teljes ruhában.
Amíg a férfiak meztelenül úszkáltak, mert az volt az úri divat.
Most megfordult a világ, a férfiak szinte szoknyában. (térdig érő szörfnadrág) mennek a vízbe, a nők meg szinte meztelenül, cici, fenék minden ki, minél jobban.
Nehogy már szégyellnem kelljen magam ha felveszek egy ilyen kihívóbb nadrágot. Ebben jól lehet ismerkedni is szerintem. Az meg, hogy bátrabb külön figyelmet érdemel.
Eredetileg hófehéret szerettem volna ami hasonlóan szűk felül és bő ott ahol bőnek kéne lennie de a képeket elnézegetve nem is férfiaknak hanem szinte nőknek szabták ezeket a nadrágokat úgyhogy látatlanban nem mertem megrendelni. Amit meg találtam a boltban amit ki lehetett próbálni az ez volt. Mondom, nekem sem tetszett, de úgy voltam vele jó.
legyen.
Ha nem rángatnád akkor jó lenne.
De nem is értem mi a gond egy kimondott úszó, fűrdő gatyával??
Egy melegítő szett jobb lenne? Vagy ez a térdig érő szhar amit még a dhugás alatt sem vesznek le a fiúkák nehogy meglássák a 20 cm-es farkukat a kis combikájukkal?
Ami engem illet, ezeket a têrdig érő függönyt viselőket kirúgdosnám a víz mellől.
F.46
Örülök, hogy van akinek tetszik, kicsit felbátorított. Én is erről beszélek, hogy sok férfi inkább szoknyát visel, szerintem az a gáz.
Ráadásul nagyon bajosan szárad, az egész törölközőt bevizezi, stb.
Szerintem válassz, hogy melyik opció fontosabb neked: olyan fürdőnadrág kell, ami tetszik a csajok többségének vagy olyan kell, ami praktikus napozáshoz (és véleményem szerint a legtöbb vízi sporthoz, mert kényelmes).
De azt javaslom neked, hogy azt válaszd, ami tényleg tetszik neked és ne törődj mások véleményével. Amúgy az általad mutatott fürdőnadrág-típus egyre több helyen kezd divatba jönni (pl. a mediterrán országokban egyáltalán nem lenne ciki senki szemében).
17/ van mindkettő. Van egy sötét színű fekete szörfnadrágom is amit úszáshoz használok meg úgy mindenhez, vékony, szupergyorsan szárad, meg ugye fekete is, de egyáltalán nem néz ki jól, sőt kicsit még csövesül is mutat a sötét szürke színekkel ahogy lóg rajtam.
De az egy technikai ruha profi, halál kényelmes, nem dörzsöl sehol, nem fog vissza és nem is érzem, hogy rajtam van.
De napozni abban olyan mintha szoknyában napoznék.
Ebben a kis "b@zis" fürdőnadrágban úszni (ami a képen van) viszont olyan mint egy kínzás. napozni meg csajozni viszont szerintem jól lehet benne.
#17-es vagyok.
Nyilvánvalóan mindenkinek mások a preferenciái, de én úszáshoz (is) a fecske típusú úszónadrágokra esküszöm. Persze, legelőször furcsa volt, de messze a legkényelmesebb a rendszeres, intenzív úszáshoz. És 20 éves vagyok, mielőtt valaki elkezdi, hogy csak az "öregek" viselnek ilyet.
Azt viszont nem értem, hogy miért számít "b@zisnak" az, ha valaki fecskét hord. A barátnőmnek semmi kifogása ellene, sőt még nézni is szeret engem, ha viselem 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!