Jó ez a (férfi) úszónadrág, vagy nagyon gáz? Mit gondoltok?
Jobban szeretem a profi szörfnadrágokat úszáshoz és strandhoz is, de most jön a nyár és barnuláshoz kellett valami jó, mielőtt még elindul a szezon és elhordják. Úgy döntöttem, hogy az unalmas színek helyett kicsit merészebbet veszek fel. Ezért kérdezem. Jó vagy nem.
Remélem nem törlik. Személyiségi jogokat nem sért, arc, sőt még az óra is ki van takarva nehogy felismerhető legyen, és fürdőruha. De ha letörlik pár óra múlva addig meg kapok pár szavazatot/ véleményt nekem az is jó.
Szóval milyen?
Hát pont azért lenne csajmágnes, mert kiemeli a férfias formákat. Mint mondjuk egy jó bikini a női mellett feneket.
Sok úszónadrágban amit néztem még szivacsot is tesznek, hogy ki legyen tömve, na az a ciki. Mert sok férfi akkora virslivel rohangál mint a kisujjad.
Szóval ilyen szempontból is kerestem fürdőnadrágot, hogy kiemelje, és sem az egyszerű színek nem emelték ki a szörfnadrág meg főleg nem. Ezt az egyetlent találtam ami valahol kiemel, nekem sem tetszik 100%-osan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!